27 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.



2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projesi için düğmeye bastı.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul projesini Esenler ilçesinde hayata geçirecek.

İstanbul Esenler ilçesinde hayata geçirilecek olan söz konusu proje Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap kapsamında inşa edilecek.

TOKİ İstanbul un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

440 adet konutun yer alacağı Esenler TOKİ projesinde ayrıca konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ İstanbul Esenler projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Esenler TOKİ projesinin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön