28 / 04 / 2024

esenler belediyesi dönüşüm çalışmaları

esenler belediyesi dönüşüm çalışmaları

Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Çiftehavuzlar'daki 151 bina, 853 bağımsız birimin çalışmaları tamamlandı.

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı ertelendi!

Esenler Belediyesi'nin 27 Temmuz Perşembe Günü gerçekleştirmesini planladığını kentsel dönüşüm basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 25 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. 25 Temmuz Salı Günü düzenlenecek toplantı Tevfik Göksu’nun ev sahipliği ile yapılacak.

esenler belediyesi dönüşüm çalışmaları Haberi

esenler belediyesi dönüşüm çalışmaları

Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 


100 bin konuttan 25 bini yenilenen Esenler’de yerinde dönüşümler devam ediyor.  TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında Esenler Oruçreis ve Çiftehavuzlar'da kentsel dönüşüme gireceklerini belirtmişti. 




Çiftehavuzlar'daki 151 bina, 853 bağımsız birimin çalışmaları tamamlandı. Depreme dayanıksız eski yapılar Esenler Belediyesi öncülüğünde yenilenmeyi bekliyor. Esenler Belediyesi, TOKİ’den gerekli yetkiyi alarak, hak sahipleriyle görüşmeleri başlattı. 




Esenler Belediye Başkanlığı Binası’nda bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde yetkili isimler hak sahiplerini bekliyor.