24 / 07 / 2024

Esenler Belediyesi personel eğitimleri

Esenler Belediyesi personel eğitimleri

Esenler Belediyesi personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. İş Güvenliği Uzmanı Adem Tanış tarafından verilen eğitimde, iş hayatında devlet, işveren ve işçinin uyması gereken kurallar anlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

Belediyede işe girmek isteyenlere müjde! Büyükşehir Belediyesi personel arıyor! Başvurular bitmek üzere acele edin!

İstanbul’da iş arayanlara güzel haber. Büyükşehir Belediyesi o kadrolarda personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Esenler Belediyesi personel eğitimleri Haberi

Esenler Belediyesi personel eğitimleri

Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda belediye personeli için düzenlenen iş güvenliği eğitimine personel gruplar halinde katıldı. Tanış, personele slaytlar eşliğinde 6331 Sayılı İş Güvenliği Kanunu, İş sağlığı ve güvenliği ve işçinin iş kazalarından korunmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.


Devlet güzel adımlar atıyor


İş güvenliği konusunda ilk görevin devlete düştüğünü anlatan Tanış, “Devlet iş güvenliğinde en önemli mekanizmadır. Devlet yasayı çıkarır, bu yasayı denetler ve iş güvenliği için alt yapı oluşturur. Bu konuda devlet artık güzel adımlar atıyor. 1 haftada üç firmam denetim geçirdi. Devletten sonra bu konuda işveren ve işçiye büyük görev düşmekte” dedi.


Önce işveren sonra işçi


İşveren ve işçinin iş kazalarını önlemedeki rolünü de açıklayan Tanış işverenin gerekli tüm önlemleri almakla, iş güvenliğini denetlemekle, iş ve işçi sağlığı, işçi güvenliği...