17 / 06 / 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?



İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, 3 Okul Öncesi Öğretmeni ve 5 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, toplam 8 personel alımı gerçekleştirilecek ve başvurular 29 Mayıs 2024 tarihine kadar alınabilecek. Başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İBB 8 PERSONEL ALACAK BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Okul Öncesi Öğretmeni; Üniversitelerin Lisans düzeyinde eğitim veren Okul Öncesi öğretmenliği bölümünden veya Eğitim fakültesinden Çocuk gelişimi bölümünden mezun olup YÖK tarafından onaylı pedagojik formasyon almış olmak. Tercihen İngilizce biliyor olması gerekektedir. Tercih nedeni olarak Yüksek Lisans mezunu olmak. Tercihen iki sene süreli tecrübeye sahip olmak. MS Office programlarını bilmesi gerekmektedir. 

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Personeli alımı; Meslek liselerinin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü veya Ön lisans düzeyinde çocuk Gelişimi bölümü mezunu olmak. MS Ofis Programlarını aktif kullanabiliyor olmak. Arşiv oluşturma ve kayıt tutma ve dosyalama yapabiliyor olabilmesi lazımdır. Öte yandan, mesleki alan ve teknik bilgi sahibi olmaksı gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular, başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden elektronik ortamda ve online olarak başvurularını tamamlanabilecek. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/89818/isper-kurum-disi-kamu-isci-alim-ilan-formlari-hk_ek_cem-iskur-ilani-pdf.pdf

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İSTANBUL METRO PERSONEL ALACAK

İstanbul Metro A.Ş tarafından 2 grafik sorumlusu personel alımı yapılacağını kaydetti. Bu ilan kapsamında, başvurular 31 Mayıs 2024 tarihine kadar alınacak. Başvuru şartları neler ve kimler başvuruda bulunabilecek? 

- Adayların en az 3 senelik ajans tecrübesi olması.

- Çalışma Saatleri: 08:00-17:00 arasında olacak.

- Zamanlama konusunda hassas, iletişim takvimine sadık ve sorumluluk sahibi, hızına güvenmesi. 

- Kreatif ve görsel yönü kuvvetli olacak.

- Çoklu iş yapabilme yeteneğine sahip olan.

- Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign, Autocad programlarına hakim olabilen. 

- Baskı teknikleri ve renk ayrımı konusunda bilgi sahibi olması.

- Adayların detaylara önem veren ve işini kusursuz yapma motivasyonu ile çalışan Portfolyo sunabilmesi.

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

Dışişleri Bakanlığı açıkladı! 170 kadrolu personel alımı yapılacak...

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Kızılay, B sınıfı ehliyeti olan personel alacak!

Denizbank personel alımı yapacağını duyurdu!


Geri Dön