17 / 06 / 2024

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak. Buna göre, başvuru için gerekli belgeler neler ve kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 



Belediye bünyesinde Harita Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni, İl Emniyet Müdürlüğünde Fırıncı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Başvurular 28 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. Peki başvuru için gerekli belgeler neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 

Yapılan duyuru kapsamında, belediye bünyesinde Harita Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni, İl Emniyet Müdürlüğünde Fırıncı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacakğı kaydedildi. 28 Mayıs 2024 tarihine kadar da başvurular yapılabilecek. Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? Adaylar, başvuruları nereden ve nasıl yapılacak?

Elektrik Teknisyeni Alımı için gerekli belgeler; MEB Onaylı Elektronik ve Otomasyon Sertifikası belgesine sahip olması.

Fırıncı Alımı için gerekli belgeler; Daha önceden en az 1 (bir) aylık pide ustası olarak iş deneyimine sahip olması, bu durumu SGK dökümü ile belgesi olması.

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Antalya Gündoğmuş Belediyesi bünyesinde görev yapacak Harita Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni Kadrolu Devlet İşçi Alımı başvuru şartları ise; 

Harita Teknikeri; Meslek Yüksek Okulu Harita ve Kadastro mezunu olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olması. Kamu personel sınavı KPSS P93 puan türünde en az 60 puan almış olması İŞKUR İş İlan No: (00008313255)

Elektrik Teknisyeni; Elektrik veya Elektrik Elektronik Teknolojisi (Otomasyon Sistemleri Dalı) Lise ve Dengi Okul mezunu olması ve 36 yaşından gün almamış olması durumu. İŞKUR İş İlan No:  (00008313388)

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Fırıncı alımı için başvuruda aranan şartlar; En az İlköğretim en fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış en az 1 Ay süreli tecrübeye sahip olmaksı gerekir. İŞKUR İş İlan No: (00008315134)

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar iş başvurularını İŞKUR internet adresinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek, 170 numaralı telefon hattından iş danışmanı aracılığıyla veya hizmet noktalarına giderek bizzat tamamlayabilecekler.

Dışişleri Bakanlığı açıkladı! 170 kadrolu personel alımı yapılacak...

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Denizbank personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜBİTAK BİLGEM 236 personel alacağını duyurdu!


Geri Dön