03 / 07 / 2024

Kızılay, B sınıfı ehliyeti olan personel alacak!

Kızılay, B sınıfı ehliyeti olan personel alacak!

Türk Kızılayı tarafından B sınıfı ehliyete sahip adaylar arasından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, Kızılay personel alımı başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?



Türk Kızılayı tarafından yayınlanan ilan kapsamında, nakit transferinden sorumlu yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. B sınıfı ehliyeti olan adaylar arasından yapılacak personel alımı ayrıntıları da merak ediliyor. Bu süreçte, Kızılay personel alımı başvuru şartları neler? İş tanımı nedir? 

KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPACAK

Kızılay, nakit transfer sorumlusu olarak çalıştırmak üzere yapılacak personel alımında işe alınacak personellerin yapacağı görevin tanımı açıkladı. 

Bu program doğrultusunda transfer yönetimi sürecinin yürütülmesi ve finansal hizmet sağlayıcının sunduğu raporlama portalında program ortaklarının taleplerine uygun gelişmelerin yapılması için takibinin sağlanmasını gerçekleştirecek adaylar aranmaktadır.

Öte yandan, banka protokolü ile ilgili süreçlerin takibinin de yapılması ve banka ile ilgili iş ve işlemlerin yönetilmesi işleri. Program kapsamında banka, partner kurum ve kuruluşlar, kurum içi birimlerle banka süreçleri, yararlanıcılara aktarılan transferlerin takibi ve bilgi verilmesi, raporlanması, ilgili toplantılara katlım sağlanması ve ilgili tüm konulara koordinasyonun sağlanması. 

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Yardım tutarının oluşturulması için kart dağıtımlarının takibinin yapılması, dağıtım oranının arttırılması için ilgili ekiplerle iletişimin sağlanmasını yapacak. Tüm dağıtım süreci ile ilgili hazırlanacak raporlar için Finansal Hizmet Sağlayıcıdan kaynak verilerin temin edilmesi ve ilgili raporların hazırlanmasını sağlayacak.

Transfer yönetimi ile ilgili teknik dokümanların çevirisini sağlayarak programın işleyişine destek verilmesi ve program ile ilgili raporların farklı süreç geliştirme ve/veya süreç iyileştirme konularında kullanılabilmesi için analizinin yapılmasıdır.

Kızılay, B sınıfı ehliyeti olan personel alacak!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- İlana başvurular internet üzerinden başladı. Başvuru yapacakların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Lisans mezunu olunması.

- İyi seviyede İngilizce bilen (okuma-yazma-konuşma) lazımdır.

- Tercihen Bankacılık veya Finans sektöründe en az 1 yıl deneyimli olası gerekir.

- Analiz, yorumlama ve raporlama yapabilen adaylar istenmektedir.

- MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen ve ileri seviyede Excel bilmesi gerekir.

- Tercihen R, Python gibi istatistiksel araçları kullanabilen olması.

- Adayların, problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip olması.

- Ekip çalışmasına yatkın olunması.

- Seyahat engeli bulunmayan ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olması.

- B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen olması gerekmektedir.

- Askerlik hizmetini tamamlamış olan (erkek adaylar için).

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Kızılay personel alımına başvurular "https://basvuru.kizilaykariyer.com/vsppbu37tpney4lymshy8s8mb3.job" internet adresinden gerçekleştirilebilecek.

Denizbank personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜBİTAK BİLGEM 236 personel alacağını duyurdu!

BAYKAR personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Metro personel alımı yapacak...

 


Geri Dön