10 / 05 / 2024

esenler toplu yatırım

esenler toplu yatırım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenler'de alt yapıdan çevreye, ulaşımdan eğitime kadar yaklaşık 1 milyar TL'lik yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi. Cengiz Topel Kat Otoparkı'nın inşaatına da start verildi....

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı tarafından kuruldu.

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Aldatmaz tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Mrv Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrv Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Abdulkerim Önecek tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Erhan Baykal ve Serkan Uysal ortaklığında kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Meralzade Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meralzade Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Meral tarafından kuruldu.

Anaz Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaz Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aslan tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

esenler toplu yatırım Haberi

esenler toplu yatırım


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenler'de alt yapıdan çevreye, ulaşımdan eğitime kadar yaklaşık 1 milyar TL'lik yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi, Açılışta konuşan Topbaş, Mısır'da yaşanan olayları kınadıklarını belirterek Esenler Dört Yol Meydanı'nın isminin Rabia Meydanı olarak değiştirileceğini söyledi Esenler Dört Yol Meydanı'nda düzenlenen 'Esenlere Yapılan Yatırım Ve Hizmetlerin Toplu Açılışı, Temel Atma ve Tanıtım Törenine' İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkınbak, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok davetli katıldı.
Törende konuşan Başkan Topbaş, "Dörtyol Meydanı bugün gerçekten farklı bir meydan olarak çıktı. Ramazan-ı Şerifte 'dua meydanı' dendi. Ama şimdi Başbakanımızın bir talebi var; 'Dörtyol Meydanı'nı Rabia Meydan'ı yapalım' diyor. 'Buradan dünyaya demokrasiyi, istikrarı, yönetim anlayışını...