27 / 04 / 2024

esenpark plaza projesi

esenpark plaza projesi

Toplamda 48 ofis ve 20 dükkandan meydana gelen ve İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Esenpark Plaza Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede 2 blok yer alıyor...

Esenpark Plaza projesi!

Esenpark Plaza projesinde dükkanların fiyatları 1 milyon 400 bin liradan başlıyor. Metrekare birim fiyatının 10 bin lira olduğu Esenpark Plaza projesinde ofislerin tamamı satıldı...

Esenyurt Esenpark Plaza satılık!

Esenyurt Esenpark Plaza satılık bağımsız ünitelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Esenyurt Bölgesi'nde yer alan proje olan Esenpark Plaza kapsamında ofisler ve mağazalar müşterilere sunuluyor

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

İSTOÇ 'un kalbinde prestijli ofis ve dükkanlar sizleri bekliyor!

Aktem Plaza projesi İstoç Ticaret Merkezi’nin kalbinde yer alıyor. Konum itibariyle, İstanbul'un ana trafik arterlerinin kesiştiği nokta. İstanbul Bölge İdare Mahkemeleri, ile karşı karşıya.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

İzmir Meva Plaza'da ödemeler 2016'da başlıyor!

MEVAPORT İnşaat'ın İzmir yeni kent merkezinde iki ay önce yapımına başladığı ofis projesi Meva Plaza'da inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Projede şu anda ofis alanlar belli bir peşinat ödeyerek 2016 yılında ödeme yapmaya başlayabiliyorlar.

Eşbah Yapı Plaza 34 teslimleri!

Satışların henüz başlamadığı Plaza 34 projesi Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Ak Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Eşbah Yapı Plaza 34 teslimleri 14 ayda yapılması planlanıyor.

esenpark plaza projesi Haberi

esenpark plaza projesi

Esenpark Plaza Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 48 ofis ve 20 dükkandan oluşan Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 2 blok bulunuyor. 


Ofislerin tamamının satıldığı Esenpark Plaza'da dükkanların büyüklükleri 142 metrekareden başlayarak değişiyor. Projede teslimelrin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.


Esenpark Plaza Esenyurt iletişim!


Esenpark Plaza Esenyurt iletişim bilgilerine göre projeye 0212 852 65 55 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Esenyurt'ta konumlandırılan proje,  BTC İnşaat ve MG Proje tarafından inşa ediliyor.


Esenpark Plaza nerede?


19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


Esenpark Plaza ulaşım: Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: