27 / 04 / 2024

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...



Aderan Global, imzasıyla Antalya Meydan’da yer alan, ana cadde mağazaları ve premium ofisleri içeren Meidan Plaza, kent merkezinin sunduğu tüm olanaklara kolay erişim imkanı sunan konumuyla iş hayatında yepyeni bir konfor ve prestij sağlıyor.

Modern mimarisi ve özenle tasarlanan iç dizaynı ile dikkat çeken iş merkezi, geniş ve ferah atmosferiyle benzersiz bir ofisdeneyimi yaşatıyor. Yan yana iki bloktan oluşan ve ofis büyüklüklerinin 95 metrekare, 115 metrkare, 195 metrekare; dükkanların ise 650-750 metrekare arasında değişkenlik gösterdiği projede, 63 ofis ve 11 dükkan yer alıyor.

Antalya Meidan Plaza da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

BİR İŞ MERKEZİNDEN DAHA FAZLASI

Aderan Global; Meidan Plaza ile bir iş merkezinden fazlasını vadediyor. Şehrin en prestijli ve merkezi lokasyonunda yer alan plaza, toplu taşıma araçlarına ve sosyal olanaklara yakın stratejik konumuyla iş hayatına hız ve değer katıyor.

Açık ve kapalı otoparkı, konferans salonu, bekleme salonu, resepsiyon hizmeti, asansör, güvenlik ve izleme
sistemi hizmeti sunan proje; özgün mimarisi, yüksek inşaat kalitesi, şık konsepti ve yaşama değer katan ayrıcalıklarıyla iş dünyasının en gözde projelerinden biri olarak hizmet veriyor.

Özellikle doktor, avukat ve mali müşavir başta olmak üzere birçok meslek grubu için farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmış ofisler, yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı da sunuyor.

Antalya Meidan Plaza da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

ADERAN GLOBAL PROJELERİ NELER?

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda, nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global; Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green gibi tamamlanan, La Mare Lara, City Nest, Viva Kundu, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, The Manor Belek, Arasta gibi devam eden inşaat projeleri ile son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Turizm sektöründe projelendirdiği, kısa zamanda Akdeniz’in özgün markalarından biri haline gelen LIU Resorts, Bodrum ve Konyaaltı bölgelerinde yeni hayata geçireceği otel projeleri, turizm yatırımları arasında, geleceğin öncülerini yetiştirecek.

Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü” projesi ise eğitim yatırımları arasında yer alıyor. Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile hareket ediyor.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

Geri Dön