28 / 04 / 2024

Esentepe İçmesuyu Projesi

Esentepe İçmesuyu Projesi

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesine bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.

Esentepe İçmesuyu Projesi'ne başlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Serdivan ilçesindeki 13 mahallenin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirecek.

Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmalar başladı!

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yaklaşık 2,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçen proje ile 13 mahalleye sağlıklı içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaşacak” dedi.

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi! 

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön talep sürecinin başladığı Avrupa Konutları Esentepe projesi...

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ön talep süreci toplayan Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar!

2 etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor.

DKY Ada Esentepe fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor!

Toplam 796 daireden meydana gelen DKY Ada projesi kentsel dönüşüm projesi olarak 4 blok şeklinde inşa ediliyor. DKY Ada Esentepe fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

DKY Ada Evleri projesi kentsel dönüşüm kapsamında DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirildi. DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

DKY Ada Esentepe satılık daire!

Toplam 792 adet daireden meydana gelen DKY Ada projesi 792 adet daireden meydana geliyor. DKY Ada Esentepe satılık daire fiyatları 414 bin liradan başlıyor.

Denizli'de içmesuyu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Denizli'de 15 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Esentepe İçmesuyu Projesi Haberi

Esentepe İçmesuyu Projesi


Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesinin yüksek kesimlerindeki mahallelerine daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce hemşerilerimize 40 Milyon TL’yi aşan içmesuyu projelerimizi tanıtmıştık. Hazırladığımız çalışmalar arasında yer alan Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Kampüs yerleşkesindeki terfi merkezi yapım çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme ve kaynak çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.


10,5 Kilometre İçmesuyu Hattı

2,5 Milyon TL değerindeki içmesuyu projesinden Serpan’a bağlı 13 mahallenin yararlanacağını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Mahallelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna göre inşasını başlattığımız hat uzun yıllar...