07 / 05 / 2024

Esentepe TOKİ nerede

Esentepe TOKİ nerede

Esentepe TOKİ Sakinleri yollarının yapılmasını istiyor. Mücadelelerine rağmen yolların yapılmamasını kabullenemeyen site sakinleri, yolların bozuk olmasında dolayı şehir içi minibüslere binmek için 2 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirttiler.

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Kartal konum!

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Avrupa Konutları Kartal nerede? Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi 2022!

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Satış için gün sayan projede ön talep avantajları devam ediyor...

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ön talep süreci toplayan Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Çorum Osmancık'a üç yılda üç TOKİ projesi!

Osmancık Belediyesi Şenyurt Esentepe TOKİ projesinden sonra Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

Esentepe AND Pastel nerede?

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirtiliyor. Peki Esentepe AND Pastel nerede?

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

TOKİ Tekirdağ Sultanköy Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede toplamda 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. Peki TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

Esentepe TOKİ nerede Haberi

Esentepe TOKİ nerede


Esentepe TOKİ yakınlarında yapılan bir sitenin bozuk olmasında dolayı vatandaşlar, defalarca yetkili mercilere başvurmalarına rağmen yollarının yapılmamasına tepki gösteriyor. 

Mücadelelerine rağmen yolların yapılmamasını kabullenemeyen site sakinleri, yolların bozuk olmasında dolayı şehir içi minibüslere binmek için 2 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirttiler. 

Hizmet konusunda buraya hizmet gelmediğini ifade eden site sakinleri, çevre düzenlemelerinin yapılmasından, alt yapı sorununa kadar, hizmet gelmemesinden dolayı çok rahatsız olduklarını dile getirdiler. 


Adıyaman'da...