07 / 05 / 2024

Esentepe TOKİ yol yapım çalışması

Esentepe TOKİ yol yapım çalışması

Esentepe TOKİ Sakinleri yollarının yapılmasını istiyor. Mücadelelerine rağmen yolların yapılmamasını kabullenemeyen site sakinleri, yolların bozuk olmasında dolayı şehir içi minibüslere binmek için 2 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirttiler.

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Çorum Osmancık'a üç yılda üç TOKİ projesi!

Osmancık Belediyesi Şenyurt Esentepe TOKİ projesinden sonra Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Melikgazi TOKİ ile Serkent arasına yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ ile Serkent arasında alternatif yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

Tokat Esentepe'nin çehresi değişiyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın alt yapısını yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye bu kapsamda Esentepe Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokakta asfaltlama çalışması, Bahçelievler Mahallesi Ağbayır mevkiinde yeni yol açıyor.

Sakarya Serdivan Esentepe Mahallesi’nde çöken yol onarıldı!

Serdivan Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde çökme sonucu hasar gören yolu yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından yolun altında kalan ve heyelan riski taşıyan alan ise rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ağaçlandırıldı.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bursa Teknik Üniversitesi yol çalışmaları başladı!

Kestel Belediyesi'nce Esentepe Mahallesi alt kısmında bulunan Mandıras Köprüsü yanından başlayarak Bursa Teknik Üniversitesi alanına kadar uzanan 20 metrelik yol için çalışmalara başlandı.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Esentepe TOKİ yol yapım çalışması Haberi

Esentepe TOKİ yol yapım çalışması


Esentepe TOKİ yakınlarında yapılan bir sitenin bozuk olmasında dolayı vatandaşlar, defalarca yetkili mercilere başvurmalarına rağmen yollarının yapılmamasına tepki gösteriyor. 

Mücadelelerine rağmen yolların yapılmamasını kabullenemeyen site sakinleri, yolların bozuk olmasında dolayı şehir içi minibüslere binmek için 2 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirttiler. 

Hizmet konusunda buraya hizmet gelmediğini ifade eden site sakinleri, çevre düzenlemelerinin yapılmasından, alt yapı sorununa kadar, hizmet gelmemesinden dolayı çok rahatsız olduklarını dile getirdiler. 


Adıyaman'da...