05 / 05 / 2024

esentepe yeni bulvar projesi

esentepe yeni bulvar projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

esentepe yeni bulvar projesi Haberi

esentepe yeni bulvar projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Projeyi şehir için ‘güzel bir gelişme’ olarak niteleyen Başkan Toçoğlu, “Işıklandırması, yaya yolları ve çevre düzenlemeleriyle yeni bulvar şehrimize hayırlı olsun” yorumunda bulundu.


Öğrenciler İstedi Büyükşehir Yaptı

Toçoğlu yaklaşık bir kilometrelik yeni bulvarla ilgili ayrıca, “Şehrimizle ilgili güzel bir gelişmeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Kampüs yolunda yeni bir çalışma başlatılması konusunda üniversite yönetimi ve öğrencilerimizden talepler alıyorduk. Büyükşehir olarak yeni yol için gerekli projeyi hazırladık. Çalışmalara başladık. Bugün hamdolsun projeyi tamamlamış bulunuyoruz. İşte Kampüs ana giriş kapısından başlayan yaklaşık bir kilometrelik bulvar çalışmamız” ifadelerine yer verdi.


Büyük Beğeni Kazandı

Arterde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı...