05 / 05 / 2024

Esenyurt açılış

Esenyurt açılış

Esenyurt Belediyesi, 630 trilyon değerindeki 2 bin 530 yatırımın toplu açılışını Ferhat Göçer ve Mustafa Küçük ile gerçekleştirdi. Düğün salonunu aratmayan açılışta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, türkü söyleyip halay çekti...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Esenyurt'a yatırım yapılır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Esenyurt'a yatırım yapılır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi’nin açılışı 27 Şubat'ta!

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi 27 Şubat Cumartesi günü saat 12:00 ila 17:00 arasında gerçekleşecek. Esenyurt'ta açılışı gerçekleşecek olan satış ofisinde yeni işbirliği imkanları konuşacak.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık daire!

Babacan Premium Esenyurt satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje metrobüse 500 metre yakınlıkta yer alıyor.

Boss Point Esenyurt satılık!

Boss Point Esenyurt satılık daire alanları minimum 69 metrekare olarak tasarlandı. Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen proje 10 bin 729 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt açılış Haberi

Esenyurt açılış

Esenyurt Belediyesi, 630 trilyon değerindeki 2 bin 530 yatırımın toplu açılışını Esenyurt Kültür Merkezi’nde görkemli törenle açtı. Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer ve Türk Halk Müziği’nin vazgeçilmezi Mustafa Küçük ’ün de sahne aldığı açılış töreninde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Açılışa; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu başta olmak üzere, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İbrahim Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KADIOĞLU,“ MİLLETİMİZE DAHA ÇOK SÖZÜMÜZ VAR, HİZMET AŞKIMIZ VAR”

Konser öncesi kürsüde konuşmasını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatandaşların kültür merkezindeki salona sığmadığını görünce, “Bir sonraki planımız büyük bir kapalı salon yapmak olacaktır” dedi.  Toplu açılış hakkında bilgiler veren Başkan Kadıoğlu, “Uzun zamandır açılışını yapamadığımız yatırımların toplu açılışını yapıyoruz. Açılışını toplu olarak yapıyoruz çünkü...