28 / 04 / 2024

Esenyurt Ardahan Kültür Evi

Esenyurt Ardahan Kültür Evi

Esenyurt ‘ta göreve geldiği günden bu yana ilçede faaliyet gösteren tüm il, ilçe ve köy derneklerine desteğini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası hizmete açıldı.

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Esenyurt Bartın Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt ‘ta İstanbul'un birçok semtinde yaşayan Bartınlı vatandaşların bir araya gelmelerini sağlayarak sosyal, kültürel ve çeşitli alanlarda etkinliklere ev sahipliği yapması planlanan Bartın Kültür Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti...

Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti.

Esenyurt Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından hizmete açıldı.

Giresunlular Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Giresunlular Kültür Evi’nin temeli atıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği temel atma töreninde Başkan Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt ’ta yaşayan Giresunlu kardeşlerimize söz verdik, sözümüzü tuttuk” dedi.

Esenyurt Giresunlular Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede yaşayan Giresunlu vatandaşın kültürel ve sosyal faaliyetlerini yürütebileceği Giresunlular Kültür Evi’nin temeli atıldı. 10 birlerce Giresunlu kültür evi şenliğinde buluştu.

Giresunlular Kültür Evi'nin temeli yarın atılacak!

Esenyurt Belediyesi tarafından Giresunlular Kültür Evi temel atma töreni ve şölen programı düzenleniyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Giresunlular Kültür Evi için kolları sıvadı.

Esenyurt'taki Giresunlular Kültür Evi'nin temeli atılıyor!

Giresunlular Kültür Evi için ilk harç dökülüyor İlçede yaşayan binlerce Giresunlu vatandaşın faaliyetlerini yürütebileceği Kültür Evi projesi mimari özellikleri ile dikkat çekiyor.

Ardahan Kültür Evi hizmet binası törenle açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ardahan Kültür Evi hizmet binası, törenle hizmete açıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası açıldı.

Esenyurt Ardahan Kültür Evi Haberi

Esenyurt Ardahan Kültür Evi


 Esenyurt ‘ta göreve geldiği günden bu yana ilçede faaliyet gösteren tüm il, ilçe ve köy derneklerine desteğini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası hizmete açıldı. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu Esenyurt ‘ta nüfus bakımından yoğunlukta olan Ardahanlılara devasa bir tesis kazandırdı. Esenyurt ’ta yaşayan Ardahanlılar için toplam 4 bin m2 alana sahip 5 katlı kültür evi içerisinde; kahvaltı salonu, taziye salonu, tiyatro salonu, ilçe dernekleri için ayrılan bölümler ve öğrenciler için eğitim sürecine destek sağlayacak kurs alanları da bulunuyor.

Açılış programı Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun Ardahan’a yönelik yapmış olduğu yatırım ve hizmetleri konu alan sinevizyon gösterimi ile başladı.

Düzenlenen açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, Ardahan ve İstanbul Milletvekilleri, Ardahan...