02 / 05 / 2024

esenyurt avm yangını son durum

esenyurt avm yangını son durum

Esenyurt'taki çadır yangınında dokuz işçi kaçtıkları arka bölümde birlikte, biri kapıda, biri de çadırın ortasında ölüme yakalanmış

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

İzmir'deki AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

esenyurt avm yangını son durum Haberi

esenyurt avm yangını son durum

Esenyurt’ta, 11 işçinin yanarak öldüğü işçi çadırının krokisi de ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Raporu’nda yer verilen krokiye göre, 11 işçiden Ordulu Ahmet Yağal çadırın tutuşmasına yol açan süngerleri söndürürken kapıda öldü. Dokuz işçi kurtulabilmek umuduyla kaçıştıkları çadırın arka bölümünde, sonuncusu da bir başka noktada ölü bulundu. Çadırın arkasında acil çıkış kapısı olmadığı ve bu bölge, soğuktan korunmak için suntayla kapatıldığından, dokuz işçi dışarıya çıkamadı. Çadırdan son anda kaçabilen işçilerden biri, elleriyle toprağı kazıp kapı açmak istediyse de başaramadı. Geriye o gece yaşananları anlatan kroki kaldı. 


Esenyurt’taki işçi çadırı, 11 Mart 2012 akşamına girmekteydi. Günlerden pazardı. Mesai, saat 18.00’de bitmişti. Yakındaki bir kahvehaneye oyun oynamaya giden beş Sivaslı hemşeri hariç, herkes koğuşta istirahate çekilmişti. Vanlı Sevdin Özer,...