03 / 05 / 2024

Esenyurt Belediyesi arsa satacak mı

Esenyurt Belediyesi arsa satacak mı

Esenyurt Belediye Meclisi, 1 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek olağan toplantısında Fatih ve Talatpaşa Mahallelerinde bulunan 849,74 metrekare alanın satış, trampa ve kiraya verilmesi için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesini oylayacak.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Esenyurt Belediyesi 2018'in ilk meclisini gerçekleştirdi!

Esenyurt Belediyesi 2018 yılı Ocak ayına ait olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. İşte toplantıda konuşulanlar...

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Esenyurt Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Esenyurt Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yönettiği 2017 Yılı’nın ilk meclisinde toplam 22 madde görüşüldü.

Esenyurt Belediyesi'nin 2017 bütçesi 750 milyon!

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinin 3’üncü birleşimi 1’inci oturumu toplam 5 gündem maddesi ile gerçekleşti. Meclis toplantısında Esenyurt Belediyesi 2017 yılı bütçesi belli oldu.

Esenyurt Belediyesi'nden Bağımsızlık Köyü Projesi!

Esenyurt Belediyesi, bağımlılık problemi olan gençlere konaklama, gıda ve mesleki eğitim hizmetleri verilecek merkez kuruyor. Eğitim sonunda, Esenyurt’tak işyerlerinde istihdam sağlanacak.

Esenyurt Belediyesi arsa satacak mı Haberi

Esenyurt Belediyesi arsa satacak mı

Esenyurt Belediye Meclisi'nin 2014/Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 01.12.2014 tarihli 1. birleşiminin 1. oturumunun gündemi açıklandı. Buna göre Belediye Meclisi, Talatpaşa Mahallesi 140 Ada 9 Parsel 320,95 metrekare ve Fatih Mahallesi 2077 Ada 6 Parsel 528,79 metrekare alanlı taşınmazların satış, trampa ve kiraya verilmesi için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesine ilişkin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nün teklifini görüşecek. İşte o gündem;

  

GÜNDEM:


1- Açılış 


2- İmar Komisyonunda Bekleyen Gündem Maddesinin Görüşülmesi. 


3- Açık Semt Pazarlarının Kapalı Pazarlara Taşınmasına İlişkin İşletme Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


4- Mülkiyeti Belediyemize Ait Olan Talatpaşa Mahallesi 140 Ada 9 Parsel 320,95 m2 Ve Fatih Mahallesi 2077 Ada 6 Parsel 528,79 m2 Alanlı Taşınmazların Satış, Trampa V e Kiraya Verilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Emlak İstimlak Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


5-...