04 / 05 / 2024

esenyurt belediyesi yol

esenyurt belediyesi yol

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği; Esenyurt İlçesinin tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri ve gezici tespit ekiplerinin müdahale etmesi gereken bölgeler çözüme kavuşuyor.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Esenyurt Belediyesi 2018'in ilk meclisini gerçekleştirdi!

Esenyurt Belediyesi 2018 yılı Ocak ayına ait olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. İşte toplantıda konuşulanlar...

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Esenyurt Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi 2017 yılının Şubat ayına ait olağan meclis toplantısının 2’nci birleşiminin 1’nci oturumu önceki gün gerçekleşti

esenyurt belediyesi yol Haberi

esenyurt belediyesi yol

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Belediye ekipleri 9 adet tam donanımlı kış ile müdahale aracı 27 JCB iş makinası ve 1 adet greyder ile 27 teknik, 52 işçi olmak üzere toplamda 79 çalışan ile 7/24 saat esasına göre durmaksızın çalışmaları sürdürüyor. Sorun ve şikâyetlere zamanında müdahale…


Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre; şikâyet toplama merkezine gelen şikâyetleri ve tespit ekiplerinin uygun gördüğü yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, iyileştirme ve müdahaleye ara vermeden çözüme kavuşturmaktadır.


İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa yaya ulaşımını kolayca sağlayacak çalışmalar Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma...