03 / 05 / 2024

Esenyurt Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Esenyurt Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayına ait Meclis toplantısının 3’ncü oturumu toplam 4 gündem maddesi ile gerçekleşti. Açılış yoklama ardından Meclis Başkan Vekili Av. Emin Batmazoğlu gündem maddeleri hakkında gurup sözcülerine söz verdi.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Esenyurt'ta konutların metrekaresi 1.700 TL'den başlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt’ta konut fiyatlarının 2016 ağırlıklı bölge ortalamasının 3.500 TL/ metrekare, Beylikdüzü’nde ise 4.750 TL/metrekare olarak tespit ettiklerini kaydediyor.

İstanbul'da en fazla konut Esenyurt'ta satıldı!

Propertyist Gayrimenkul Danışmanlığın gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2016 yılsonu itibariyle Türkiye genelinde en fazla konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Akbatı'daki 3 adet dairenin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'ta yer alan Akbatı'daki 3 adet dairenin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Akkoza'daki 2 adet dairenin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt'ta yer alan Akkoza'daki 2 adet dairenin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akbatı AVYM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt'ta yer alan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Marmara Park AVM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Yakuplu Mahallesi'nde yer alan Marmara Park AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mresco, Esenyurt'a iki yeni projeyle girdi!

Kuveyt merkezli Mresco Türkiye, Esenyurt'ta iki adet rezidans projesi inşa ediyor. Projelerden Dizayn Residence 2016'nın sonunda teslim ediliyor.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı ihalesi 20 Eylül'e ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işinin ihalesi 20 Eylül 2016 tarihine ertelendi.

Esenyurt Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Esenyurt Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayına ait Meclis toplantısının 3’ncü oturumu toplam 4 gündem maddesi ile gerçekleşti. Açılış yoklama ardından Meclis Başkan Vekili Av. Emin Batmazoğlu gündem maddeleri hakkında gurup sözcülerine söz verdi.

Meclis gündem maddeleri; 2016 Mali yılı ücret tarifesine ilişkin plan bütçe ve tarife komisyon raporu, Yatırım programına ilişkin plan bütçe komisyon raporu, Performans programına ilişkin plan bütçe komisyon raporu ve 2016 Mali yılı bütçe taslağına ilişkin Plan Bütçe Komisyon raporu görüşüldü.

Guruplar bütçe görüşlerini belirtti

AK Parti Gurubu adına söz alan Mustafa Akboğa, 2015 yılı yatırım ve plan bütçe bakımından Esenyurt Belediye olarak başarılı ve verimli bir dönem olduğunu dile getirdi. Akboğa yatırım ve gelirleri belirterek, bu yatırım ve bütçe programına ilişkin yapılan yatırımları örnekler ile açıkladı.

Mustafa Akboğa’nın ardından CHP...