05 / 07 / 2024

esenyurt cami ihalesi

esenyurt cami ihalesi

Esenyurt Belediyesi 1-7 Ekim Camii ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Yapımı devam etmekte olan 14 camimiz var ve 4 camimizin de ihalelerini tamamladık" dedi.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi 23 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 23 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Dumlupınar 126 konut ve 1 cami ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Kütahya ili, Dumlupınar ilçesi 126 adet konut ve 1 adet cami inşaat ihalesi 26 Haziran'da yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı danışmanlık ihalesi bugün!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Metro hattı tamamlandığında 11 istasyondan geçecek.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 11 istasyondan geçecek metronun ön yeterlilik ihalesine 12 firma teklif vermişti.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yarın!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi yarın gerçekleşecek. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi otopark ve cami ihalesi 28 Mart’ta!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı ihalesi 20 Eylül'e ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işinin ihalesi 20 Eylül 2016 tarihine ertelendi.

esenyurt cami ihalesi Haberi

esenyurt cami ihalesi

1-7 Ekim Camii ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle camilerde ve diğer dini mekanlarda görev alan imamlar Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı’nda buluştu. Esenyurt Belediyesi Nikâh sarayında düzenlenen Cami ve Din Görevlileri Haftası programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve din görevlileri katıldı.


Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Dr. Mehmet Müftüoğlu, “ Hicri yılbaşı İslam âlemi için, vatanımız ve milletimiz için hayırlar getirmesini niyaz ederim. Bizleri bu güzel haftada yalnız bırakmayan ve ibadethane merkezlerini ilçemize fazlaca kazandıran Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ekrem İnci’ye çok teşekkür ederim” dedi.


“ Avrupalılar bile inceleme yapıyor”

Müftüoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Başkan...