27 / 04 / 2024

Esenyurt Delta Luxury Evleri fiyatları

Esenyurt Delta Luxury Evleri fiyatları

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirtiliyor. Delta Luxury Evleri Esenyurt projesinde konut satış fiyatları 89 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Trem Luxury Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Trem Luxury Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Torun ve Mustafa Torun ortaklığında kuruldu.

Luxury Realestate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realestate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hoshyar tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Luxury Dekorasyon Tasarım Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Dekorasyon Tasarım Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Rezaeı    Yazdınezhad tarafından kuruldu. 

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Luxury Evleri fiyatları Haberi

Esenyurt Delta Luxury Evleri fiyatları


187 adet konutun yer aldığı Delta Luxury Evleri projesinde 13 adet dükkan bulunuyor. Delta Luxury Evleri İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt mevkiinde hayata geçiriliyor.


Delta Şirketler Grubu Delta Luxury teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Carrefour'un arkasında yükselen Esenyurt Delta Luxury Evleri tek blok olarak inşa ediliyor. 


Delta Luxury Esenyurt ödeme planı dahilinde yüzde 15 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan konut bedeli Delta Şirketler Grubu bünyesinde veya banka kredisi ile ödeniyor.


Esenyurt Delta Luxury satış fiyatları 89 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt Delta Luxury Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri tasarlandı.



Delta Şirketler Grubu Delta Luxury teslim tarihi!


Delta Şirketler Grubu Delta Luxury teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirlendi. Esenyurt Delta Luxury Evleri fiyatları stüdyo daire tipi...