01 / 05 / 2024

Esenyurt Esenkent

Esenyurt Esenkent

Esenyurt, Esenkent Kavşağının açılışı hafta sonu görkemli bir tören ile gerçekleşti. Sunuculuğunu İkbal Gürpınar’ın yaptığı açılış programında Türk Pop müziğinin duygusal sesi Rafet El Roman sahne alarak Esenyurtlulara unutulmaz bir konser verdi...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yarın!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi yarın gerçekleşecek. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi 31 Mart'ta!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesinin yeni tarihi belli oldu. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattı 31 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

Semerkandline Esenkent'te 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Esenyurt'a bağlı Esenkent'te Akbatı AVM'nin karşısında hayata geçirilen Semerkandline Esenkent projesinde fiyatlar daire alanlarına göre değişiyor.

Esenkent Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Esenkent Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi, Erkan Zan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

Uzunlar Otelcilik Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunlar Otelcilik Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi, Saim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan 2015 tarihinde Esenyurt, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

1993 yılında Esenyurt'ta gecekondulaşma önlenmiş!

1993 yılında Esenyurt'ta bin 100 dönüm arazi üzerinde inşa edilen 7 bin 200 konutluk 1. Esenkent projesi ve yapılacak 10 bin konutluk ikinci bir Esenkent projesiyle Esenyurt'ta gecekondulaşmanın önüne geçilmiş.

1992 yılında Esenyurt'ta yeni bir kent doğacakmış!

1992 yılında Esenyurt'ta bin dönümlük bir alanda yeni bir kent daoğacakmış. Avrupa standartlarında yapılacak 7 bin 300 konutluk Esenkent projesiyle, kırsal kökenli İstanbullulara ''kent yaşamı örneği'' gösterilecekmiş

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murad Korkmaz, Arif Korkmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Esenkent Mahallesi, Çarşı Pazar AVM'de kuruldu.

Esenyurt su kesintisi 21 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinin Esenkent mahallesinde ana isale hattına vana montajı nedeni ile 21 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 17:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Esenyurt su kesintisi 13 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt ilçesi Esenkent mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 13 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Harman Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harman Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Kubilay Topçu, Barış Tanrıverdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Esenyurt Esenkent Haberi

Esenyurt Esenkent

35 milyon lira maliyet ile yapımı tamamlanan Esenkent Kavşağı’nın açılışına çok sayıda Esenyurtlu ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti İstanbul milletvekilleri Harun Karaca, Ünal Kaçır ve Feyzullah Kıyıklık katılım sağladı.

Esenyurtlu Türk Halk Müziği sanatçısı Hakan Çiçek’in seslendirdiği türküler ile başlayan program, Esenyurt Belediyesi Halk Oyunları 4-6 yaş ekibinin gösterileri ile devam etti. 

Başkan Kadıoğlu, “ Seçim olsa da olmasa da hizmete devam” 

Türkü dinletisi ve halk oyunları ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak bölgeye yeni bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu ve böyle hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. 

Başkan Kadıoğlu, ‘’ Bu hizmetimizden sonra bizim 14 tane daha açılışımız olacak. Vatandaşımız için ne tür...