04 / 05 / 2024

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Esenyurt'ta tek mülkü konut olanlara aylık bin 500 TL yardım!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketine ilişkin, "Tek mülkü bir daire olup ve fiili olarak orada oturan 141 aileye çalışma bitinceye kadar 8 ay boyunca aylık bin 500 lira yardım yapacağız" dedi...

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Müzeyyen Tonyalı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Esenyurt Premium Residence satılık daire!

Esenyurt Premium Residence satılık daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. İlk etabı Haziran 2018'de teslim edilecek olan Babacan Premium'da 1.216 daire, 102 mağaza yer alıyor...

Esenyurt'ta Tamer Özyurt İlköğretim Okulu açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 32 derslikli Tamer Özyurt İlköğretim Okulu, düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilerek ilk ders zili çalındı.

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt Kapadık Mahallesinde Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli dualarla atıldı. İş adamı Veysel Bakgör ardından söz alan İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal duygularını dile getirdi.

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu Haberi

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun  temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Muharrem İnce’nin beyanlarına çok üzüldüğünü belirten Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bir ülkenin devlet başkanlığına aday oluyorsun, hatta gösteriliyorsun. Sizi partiden uzaklaştırmak için ortaya atıyorlar. Gelip Esenyurt Meydanı’na çıkıyorsun. Koskocaa  ipincee adamsın. Uğraştığın kişi 6 aylık bir belediye başkanı. Gücünüz 6 ay önce başkan olmuş bana mı yetiyor. Vallahi yetmez. Vallahi benle uğraştığınız yerde kalibreniz Cumhurbaşkanımıza hiç yetmez. Muharrem İnce bakacak, bilgileri doğru alacak. Bilgileri hep yanlış. Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Yanlış yapıyor. Kalibresi yetmez. Ben buradayım” dedi.

Başkan Alatepe, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Esenyurt’ta bazı muhtarlara bilgisayar dağıtmasını da eleştirerek, “Bir belediye başkanı işini gücünü bırakmış gelip burada muhtarlarımıza bilgisayar dağıtıyor. Bakırköylünün parasıyla gelip burada şov...