03 / 05 / 2024

esenyurt eval ilkokulu

esenyurt eval ilkokulu

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı!

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt Sebahattin Zaim İlkokulu'da engelli sınıfı açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor.

Esenyurt Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Piri Reis Mahallesinde bir okulun daha temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Esenyurt Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Piri Reis Mahallesinde yer alan 24 Derslik Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı.Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal katıldı.

Esenyurt Bak Yapı İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta sınıf yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapımına başlanan okullara bir yenisi daha eklenerek 24 derslikli Bak Yapı İlkokulu’nun temeli atıldı.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

Esenyurt Korozo İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt ’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçeye bir yeni okul daha kazandırdı.

Esenyurt Korozo İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt ’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye bir yeni okul daha kazandırdı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı. Esenyurt Kapadık Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

esenyurt eval ilkokulu Haberi

esenyurt eval ilkokulu

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun  temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Muharrem İnce’nin beyanlarına çok üzüldüğünü belirten Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bir ülkenin devlet başkanlığına aday oluyorsun, hatta gösteriliyorsun. Sizi partiden uzaklaştırmak için ortaya atıyorlar. Gelip Esenyurt Meydanı’na çıkıyorsun. Koskocaa  ipincee adamsın. Uğraştığın kişi 6 aylık bir belediye başkanı. Gücünüz 6 ay önce başkan olmuş bana mı yetiyor. Vallahi yetmez. Vallahi benle uğraştığınız yerde kalibreniz Cumhurbaşkanımıza hiç yetmez. Muharrem İnce bakacak, bilgileri doğru alacak. Bilgileri hep yanlış. Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Yanlış yapıyor. Kalibresi yetmez. Ben buradayım” dedi.

Başkan Alatepe, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Esenyurt’ta bazı muhtarlara bilgisayar dağıtmasını da eleştirerek, “Bir belediye başkanı işini gücünü bırakmış gelip burada muhtarlarımıza bilgisayar dağıtıyor. Bakırköylünün parasıyla gelip burada şov...