10 / 05 / 2024

esenyurt Hanyurt İnşaat

esenyurt Hanyurt İnşaat

Hanyurt İnşaat Anonim Şirketi 500 bin TL 'lik sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Güzelyurt Mahallesi 7 'nci Cadde Delta Plaza Esenyurt adresinde Bayram Karanpınar tarafından kuruldu

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim için 0212 351 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yaklaşık 500 adet dairenin yer alacağı proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında hayata geçirilecek.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği açıldı!

Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Çiçek Karakoç’un Başkanlığını yaptığı Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Eşi Rabia Kadıoğlu ‘nun katılımı ile açılışı yapıldı.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurlarının Esenyurt Belediyesi önünde yaptıkları eylemden sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu mağdurları belediye meclis salonuna davet ederek bir toplantı gerçekleştirdi...

Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt projesi kapsamın yer alan konutlar için 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

esenyurt Hanyurt İnşaat Haberi

esenyurt Hanyurt İnşaat


NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  500 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


Hanyurt İnşaat Anonim Şirketi iş konusu: her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Hanyurt İnşaat Anonim Şirketi adres: Güzelyurt Mahallesi 7 'nci Cadde Delta Plaza A 2 Blok K:3 No: 5...