29 / 04 / 2024

esenyurt imar planları 2019

esenyurt imar planları 2019

Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parselin bir kısmı ve 157 adanın kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 19.06.2018 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Esenyurt Çınar Mahallesi imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Çınar Mahallesi, 243 ada, 3, 4 ve 9 parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.01.2019 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Esenyurt'ta selde yaşanan hasarın sebebi imar planlarının yok sayılması mı?

TMMOB Mimarlar Odası Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketi sonucunda ortaya çıkan hasarın imar planlarının yok sayılması ve mimarlık ve şehircilik ilkelerine aykırı planlamalar sebebiyle oluştuğunu söyledi...

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

Sinop'ta imar planları askıda!

Sinop Belediye Başkanlığınca uzun süredir üzerinde çalışılan ve ihale ederek yapımları tamamlanan milad olarak sayılan imar planları Belediye Meclisince oy birliği ile onaylanarak bir aylık askıya alındı.

Yalova'da imar planları değişiyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, imar planlarının incelenmesi ile ilgili genelgenin ayrıntıları ile ilgili bilgilendirmede bulundu .

Melikgazi Belediyesi imar planlarında plan tadilatı yapacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Organize Sanayi bölgesine enerji nakil hattı için çalışma yaptıklarını ve bu yönde imar planlarında plan tadilatı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Polenezköy imar planlarına iptal kararı!

İstanbul'luların kaçış noktalarından biri olan Polonezköy'ün yapılaşmasının önünü açacak imar planlarının oybirliği ile iptaline karar verdi.

Sivas'da köy imar planları çalışmaları sürüyor!

SİVAS İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, köy imar planları ve köy gelişme alanlarının oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Polonezköy'ün imar planları iptal edildi!

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Polonezköy'ün yapılaşmasının önünü açacak 1/1000 ve 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

Ankara Etlik Garaj alanı imar planlarına iptal kararı!

Ankara 3. İdare Mahkemesi, Keçiören’de bulunan eski Etlik Garaj alanında 4’e kadar varan emsal artışına imkan veren imar planlarını “telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabilecek nitelikte bulunmaktadır” gerekçesiyle iptal etti.

Hasan Akgün Büyükçekmece'nin imar planlarını anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Celaliye'de gerçekleştirilen Mayıs Ayı meclis toplantısından sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akgün Büyükçekmece'deki imar planlarını anlattı.

Bornova Erzene'de imar planları yanlış mı yapıldı?

Bornova Erzene Mahallesi 540 Sokak'ta Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin karşısında bulunan elektrik direği tehlike saçıyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde düzenlenen sokakta direğin ortada kalması imar planlarının yanlış mı yapıldığı sorusunu akla getirdi.

Ümit Uysal: İmar planlarını tamamlayacağız!

Başkan Uysal, "Önümüzde yürüyecek yolumuz var. Asfaltlarımızı, imar planlarımızı, kaldırımlarımız tamamlayacağız. Parklarımız, çocuk köyümüz, çevre projemiz, bütün dünyaya örnek olacak işlere dönüşüyor. " dedi.

Sarpıncık RES projesinin imar planları iptal edildi!

IZMİR'in Karaburun İlçesi'nde yapılmak istenen Sarpıncık RES Projesi'nin imar planları, mahkeme tarafından iptal edildi. Sarpıncık'ta 14 türbin direkli projenin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte, çevreciler ve ilçe halkı da hukuk mücadelesi başlattı.

esenyurt imar planları 2019 Haberi

esenyurt imar planları 2019

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parselin bir kısmı ve 157 adanın kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 19.06.2018 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parselin bir kısmı ve 157 adanın kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 19.06.2018 tasdik tarihli plan 2 Mayıs tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...