27 / 04 / 2024

esenyurt kaplıca tesisleri

esenyurt kaplıca tesisleri

İstanbul'un konut ve gayrimenkul alanında merkez olan ilçesi Esenyurt şimdi de sağlık turizmiyle gündemde.Sağlık turizmi yatırımcılarının dikkatini çeken ilçe Başkanı Kadıoğlu,''Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak''dedi.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Esenyurt Yasemin Sarıca Aytan Anaokulu açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan’ın isminin verildiği Anaokulu vatandaşların hizmetine açıldı.

esenyurt kaplıca tesisleri Haberi

esenyurt kaplıca tesisleri

Romatizma, eklem rahatsızlığı gibi hastalıklara şifa bulmak için artık uzaklara gitmeye gerek kalmayak. İstanbul'un hızla gelişmekte olan  ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık  turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis ise tamamlanmak üzere. Yabancı yatırımcıların en çok ev aldığı ilçelerin başında olan Esenyurt, şimdi sağlık turizmi yapmak isteyen yatırımcıların dikkatini çekiyor.


KADIOĞLU YATIRIMLARI  ANLATTI 


Termal yatırımlar bununla da sınırlı kalmadı. Bazı konut firmaları otel+rezidans projeleri devreye soktular. Saadetdere Mahallesi'nde bulunan termal tesisin olduIğu yere yakın bulunan bir arsa büyük bir  otel firması tarafından alındı. Termal tesislerden biri İstanbul Üniversitesi'ne diğeri ise Esenyurt Üniversitesi'ne bağlanacak. "Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak" diyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, termal suyun bulunmasıyla...