17 / 05 / 2024

Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme

Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitalp Yuca tarafından kuruldu.

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Göktaş tarafından kuruldu.

Btml Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Btml Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Batuhan Temel tarafın kuruldu.

Bth Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bth Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Ozan Yalçın tarafından kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Saeed Zareıyan tarafından kuruldu.

Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme Haberi

Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme raporu yayınlandı. 


Kap Açıklaması:

Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Zafer Mahallesi, Tonguç Baba Caddesi N96 Haramidere mevkiindeki depolama tesisi ve işyeri vasıflı gayrimenkullere ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 06.01.2017 tarihli gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için