18 / 05 / 2024

Esenyurt Kültür Merkezinde Satılık Dükkan

Esenyurt Kültür Merkezinde Satılık Dükkan

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, Esenyurt Kültür Merkezi'ndeki toplam muhammen bedelleri 4 milyon 252 bin 500 TL olan dükkan, sinema salonu, restaurant, çok amaçlı salon nitelikli işyerlerini satışa çıkardı

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Esenyurt Bartın Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt ‘ta İstanbul'un birçok semtinde yaşayan Bartınlı vatandaşların bir araya gelmelerini sağlayarak sosyal, kültürel ve çeşitli alanlarda etkinliklere ev sahipliği yapması planlanan Bartın Kültür Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Malatya Yazıhan'da kültür merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapmayı planladığı kültür merkezlerinin ilkini Yazıhan ilçesinde hayata geçiriyor. Malatya’nın yanı sıra ilçe kültürünün yaşatılmasına ve aktivitelerin düzenlenmesine katkılar sunacak olan kültür merkezinde ilk kazma Yazıhan’da vuruldu.

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'cenaze' olarak nitelendirdiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Bornova'da hayata geçireceği kültür merkezinde çalışmalar sürüyor, merkezin 2017 yılı içerisinde açılması planlanıyor...

Düzce Kaynaşlı'ya yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı'ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezinde hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Esenyurt Kültür Merkezinde Satılık Dükkan Haberi

Esenyurt Kültür Merkezinde Satılık Dükkan
Verilen ilan şöyle;


T.C. BÜYÜKÇEKMECE 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜĞ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satışına karar verilen taşınmazların cinsi, nrtenğı. kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

TAPU KAYDI: İstanbul İli. Esenyurt ilçesi, 2759 ada, 1 parselde kayıtlı,

1) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 36 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

2) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 37 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

3) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 38 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

4) 217/5905 arsa paylı, 1. kat, 39 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

5) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 40 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

6) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 41 bağımsız bölüm numaralı, dükkan nitelikli taşınmaz,

7) 76/5905 arsa paylı, 1. kat, 42 bağımsız bölüm numaralı, dükkan...