05 / 05 / 2024

esenyurt mecliste tartışıldı

esenyurt mecliste tartışıldı

Esenyurt Belediyesi’nin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde tartışmalı bir şekilde kabul edildi

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erhak Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

esenyurt mecliste tartışıldı Haberi

esenyurt mecliste tartışıldı

Esenyurt ilçesine ait 1/1000 ölçekli uygulama planlarına ilave plan notları talebi Bükşehir Meclisi tarafından oyçokluğu ile kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 2010 yılında hazırlanan 1/5000 ölçekli planın ardından Esenyurt Belediyesi ilçedeki yapılaşmayı düzenleyen 1/1000 ölçekli uygulama imar planını hazırlatacak İstanbul İdare Mahkemesi hazırlanan planları iptal etti. İlçedeki yapıların kaçak tapuların kaçak duruma düşmesi sebebiyle Esenyurt Belediyesi bir imar teklifi hazırladı. 


İBB MEclisi’ne sunulan teklifte mevcut yapıların imara kavuşabilmesi için parseller arası emsal transferi uygulanması getirildi. Buna göre Esenyurt bölgesindeki inşaatlar boş arazilerdeki imar haklarını da kullanarak planlı hale getirildi. Kabul edilen uygulama ile bölgenin tapu sorununun çözümü için önemli bir adım atılmış oldu. Ancak İBB Meclisi’nde hareketli anlar yaşandı. Rapor görüşülürken AK Partili ve CHP’li üyeler arasında tartışma yaşandı. CHP...