02 / 05 / 2024

Esenyurt modernleşme

Esenyurt modernleşme

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği tarafından Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltı programına katıldı...Necmi Kadıoğlu 'Esenyurt modern kentleşme yönünde ilerliyor' dedi...

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Karabulut tarafından kuruldu. 

Esenyurt Bağlarçeşme 1/5000 ölçekli plan askıda!

Esenyurt İlçesi, Bağlarçeşme Mahallesi, 1166 ada, 3, 9 parsellerin tamamı 1166 ada, 6, 2 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Meşe Otomobil İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Otomobil İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Meşe tarafından kuruldu. 

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Mahall Bomonti İzmir, Atlas Tarih Dergisi işbirliği ile işbirliği yaptı!

Mahall Bomonti İzmir; Atlas Tarih Dergisi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attı.  “Bir Osmanlı Kentinin Modernleşme Adımları” kitabıyla kentin tarihine ışık tuttu..

Esenyurt modernleşme Haberi

Esenyurt modernleşme

Kahvaltı programında Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Nejat Yurdal ve yönetimi, Başkan Kadıoğlu ile kahvaltılı iletişim toplantısında bir arada olmak, ilçede yapılan hizmetleri başkandan dinlemek için gerçekleştirildiğini belirtti. 


Kadıoğlu, “Bir şehirde olması gereken her hizmeti Esenyurt ’ta yaptık”

Esenyurt Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantına katılan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ‘un modern kentleşme yönünde hızla ilerlediğini söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Göreve başladığımız günden bu yana eğitim, sağlık, spor, ibadethane, yol, yeşil alan, kültür sanat gibi vatandaşımızın ihtiyacı olan birçok dev projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşımıza yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için projelerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapmış olduğumuz Cumhuriyet Meydan projesi ile ilçemizi güzel görünüme kavuşarak aynı zamanda ulaşım ve trafik problemini büyük...