03 / 05 / 2024

Esenyurt Muhammed Mustafa Kuran Kursu temeli

Esenyurt Muhammed Mustafa Kuran Kursu temeli

Muhammed Mustafa İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Esenyurt ’ta faaliyete girecek binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmada geçmişte yaşanan sıkıntılara değindi.

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Ceylan tarafından kuruldu.

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mustafa Dinç ve Selvinaz Dinç ortaklığında kuruldu.

Arad Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arad Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Aksoy, İmdat Kiş ve Sayed Morıd Kaderı ortaklığında kuruldu.

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi Esenyurt'ta 35 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ulucan ve Mustafa Ulucan ortaklığında açıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Trem Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Trem Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Torun ve Mustafa Torun ortaklığında kuruldu.

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ismaeel M.S.M., Muhammed Bedir Mevlevi, Mustafa Meresh ve Nıhas Subhı Y.Z. ortaklığında kuruldu.

Topkapı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Topkapı Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Mustafa Çalış tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta selde yaşanan hasarın sebebi imar planlarının yok sayılması mı?

TMMOB Mimarlar Odası Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketi sonucunda ortaya çıkan hasarın imar planlarının yok sayılması ve mimarlık ve şehircilik ilkelerine aykırı planlamalar sebebiyle oluştuğunu söyledi...

Akdeniz'in 4 mahallesine dönüşüm müjdesi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, Akdeniz'in 4 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verileceğini söyledi.

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Assaf tarafından 30 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt'ta yeni imar planlamaları yapılıyor!

AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Akboğa, bakanlık tarafından yeni havaalanı ve kanal projesi nedeniyle bekletilen bu alanlarda yeniden planlamalar yapıldığını ve yenilendiğini Esenyurt haritası üzerinde anlattı.

Esenyurt Muhammed Mustafa Kuran Kursu temeli Haberi

Esenyurt Muhammed Mustafa Kuran Kursu temeli

Törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Övür, İslam âlimleri, dernek yetkilileri ile Esenyurtlu vatandaşlar katıldı. 


“Hamdolsun artık Kuran’a giden yollar açık” 

İlahi dinletilerinin ardından kürsüye çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmada geçmişte yaşanan sıkıntılara değindi. Başkan Kadıoğlu, “Ülkemizde bir zamanlar burada eğitimini vereceğimiz Kur’an’ın yasaklandığını ve onu okuyanların tutuklandığını, okutanların sürgüne gönderildiğini, Kur’an’larını toplanıp yakıldığını sakın unutmayın. Kuran âlimlerinin koca Türkiye’de il il dolaştırıldığını, Kur’an eğitimi verilen medreselerinin kapatıldığını, camilerin kışlaya çevrildiğini sakın unutmayın. Hamdolsun ki artık ülkemizde Kuran eğitimine giden yollar açık” dedi.

Geçmişin unutulmamasını söyleyen Başkan Kadıoğlu, “Kimdi bunlar neydi bunlar bu millete bu kadar zulmü kim yapıyordu. Biz darbeleri, ümmetçi zihniyetimizi Kuran’a bağlılığımızı kaybettiğimizden yedik....