05 / 05 / 2024

esenyurt sarar otel nerede

esenyurt sarar otel nerede

Sarar Giyim, Esenyurt Kıraç'ta 171 odalı otel projesine hazırlanıyor. 171 odalı olarak planlanan Sarar Esenyurt otel projesi yaklaşık 40 milyon TL proje bedeline sahip.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Argun  tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Esenyurt Bey Residence ödeme planı!

Beyler İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Bey Residence projesi 5 yıldızlı otel konseptinde dizayn ediliyor. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. İşte Esenyurt Bey Residence ödeme planı...

Bey Residence Esenyurt'ta 189 bin TL'ye 1+1!

Esenyurt Bey Residence projesi toplam 250 adet dairen meydana geliyor.  5 yıldızlı otel konseptinde dizayn edilen Bey Residence Esenyurt projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı.

esenyurt sarar otel nerede Haberi

esenyurt sarar otel nerede


Sarar Giyim, Esenyurt Kıraç'ta 171 odalı otel projesine hazırlanıyor. Sarar Giyim'in otel projesinin inşaatı henüz başlamadı. 5 bin 878 metrekare alanda yükselecek olan Sarar Esenyurt otel projesi yaklaşık 40 milyon TL proje bedeline sahip.


Sarar Esenyurt otel projesi, Halkkent Sitesi'nin hemen yanında, Özyurtlar N Residence'ın karşısında yer alıyor. Toplam inşaat alanı 26 bin 949 metrekare olan proje 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 11 normal kat olarak tasarlandı.


2 blok olarak belirlenen projede 6 adet dükkan olacak. Sarar Esenyurt projesi lobi, havuz, business center, konferans salonu, balo salonu, toplantı salonu, dükkan, açıkkapalı otopark, idari birimlerinden oluşacak.


Sarar Esenyurt Otel projesi Tüyap’a 150 metre, N Residance’a 170 metre, Halk Kent Sitesine 20 metre, Kristal Şehir’e 700 metre, Öztiryakiler Fabrika Binasına 500 metre,...