28 / 04 / 2024

Esenyurt tapu

Esenyurt tapu

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde hisseli olan tapuların hukuksal işlemlerini tamamlayarak 350 tapuyu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıttı.

Esenyurt'ta 555 tapu teslim edildi!

Esenyurt'ta 555 tapu teslim edildi. Esenyurt Belediyesi, Ardıçlı ve Yenikent Mahallesindeki 555 müstakil tapular, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konu ile ilgili çaıklama yaptı.

Esenyurt'ta tapu sevinci devam ediyor!

Esenyurt'ta tapu sevinci devam ediyor. Esenyurt Belediyesi 30 yıldan bu yana tapu hasreti çeken Ardıçlı ve de Yenikent Mahallesi sakinlerine tapu sevincini yaşatmaya devam ediyor.

Esenyurt'ta 555 tapu sahiplerine verildi!

Esenyurt'ta 555 tapu sahiplerine verildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, " Davalar bitmediği, Yargıtay'dan onaylanmadığı sürece bizim bu arsalar üzerinde tapu vermemiz mümkün değil" dedi.

Esenyurt'ta 555 tapu sahibini buldu!

Esenyurt Belediyesi, 30 yıldır tapularını alamamış olan Yenikent ve de Ardıçlı mahallesi sakinlerine sevinç yaşattı. Osmanlı Camii'nde düzenlenen törenle tapular, Necmi Kadıoğlu tarafından sahiplerine verildi.

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

Esenyurt Tapu Dairesi’nde rüşvet operasyonu!

Esenyurt Tapu Dairesi’nde görevli bazı memur ve müdür yardımcılarının, rüşvet alarak iş yaptıkları ve rüşvetsiz iş yapmadıkları ihbarı üzerine İstanbul mali polisi tarafından soruşturma başlatıldı.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Esenyurt'ta 350 tapu sahibine kavuştu!

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde hisseli olan tapuların hukuksal işlemlerini tamamlayarak 350 tapuyu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıttı.

Esenyurt'ta tapu dolandırıcılarına yönelik operasyon!

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta imara açık ve sahibi uzun süredir yurt dışında yaşayan 2 bin 500 metrekarelik arsanın biri avukat 3 kişi tarafından kat karşılığı inşaat firmasına satılmak istendiğini belirledi.

İstanbul’da 8 ayda 26 bin tapu devri gerçekleşti!

TÜİK, artık ilçelerin konut satışlarını da açıklıyor. İstanbul’da 8 ayda 26 bini aşkın tapu devrinin yapıldığı Esenyurt ilk sırada bulunurken son sırada toplamda yalnızca 384 konut satılabilen Beykoz var.

Esenyurt’ta 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Esenyurt ’ta yaklaşık 30 yıldır çözüm bekleyen tapu sorunu, pürüzlerin giderilmesinin ardından çözüme kavuşturuldu. Tapularına kavuşmanın heyecanını yaşayan onlarca vatandaş, tapularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Esenyurt tapu Haberi

Esenyurt tapu

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde hisseli olan tapuların hukuksal işlemlerini tamamlayarak 350 tapuyu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıttı.


Birden fazla hak sahiplerinin olduğu parsellerin müstakil tapu olmamasından dolayı ortaya çıkan sorunları Esenyurt Belediyesi hukuk yolu ile çözüme kavuşturdu. Bu sayede hak sahipleri oturdukları evlerinde kendilerine tapu alabildi. Esenyurt Süleymaniye Mahallesi’nde vatandaşların uzun suredir yaşadığı hisseli tapu sorunu bir düğün salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreni ile çözüme kavuştu. Törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Çınar ve çok sayıda hak sahibi katıldı.


Protokol konuşmaları ile başlayan tören hak sahiplerine tapularının verilmesi ile devam etti. Tören sonunda tapularını alan vatandaşlarla Başkan Kadıoğlu hatıra fotoğrafı çektirdi.


"İmarsız hiçbir yerimiz yok"

12 yıl içerisinde 72 bin tapu dağıttıklarını diler getiren...