29 / 04 / 2024

esenyurt ulaşım bölgeleri

esenyurt ulaşım bölgeleri

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugün Esenyurt bölgesini ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

Özel çevre koruma bölgeleri ve sit alanlarına 25 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk yaptığı açıklamada "2018 yılı içerisinde ÖÇK bölgeleri ve sit alanlarının ıslahı, çevre düzenlemesi, restorasyonu için toplam 25 milyon 765 bin lira yatırım yapacağız." dedi.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Babacan Premium Esenyurt ulaşım!

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Babacan Premium Esenyurt ulaşım bilgileri kapsamında metrobüs istasyonuna 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Esenyurt TEM 34 ulaşım!

Esenyurt TEM 34 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt Kıraç bölgesinde yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede dinlenme alanları, Teras Restaurant ve otopark bulunuyor.

esenyurt ulaşım bölgeleri Haberi

esenyurt ulaşım bölgeleri

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR bugünkü yazısında , farklı alternatif ulaşım yollarına sahip İstanbul’ un  en rahat ulaşılabilen  Esenyurt yereleşim bölgesini  kaleme alarak, değerlendirdi.

İstanbul için şansların en büyüğü “ ULAŞIM “ dır. Bir bölgenin gelişmesindeki en büyük şans o bölgenin “ iç ve dış dünya”  ile bağlantısı olmuştur.İşte bu erişilebilir olma şansını İstanbul Avrupa yakasında en iyi kullanan ilçelerin başında ESENYURT gelmektedir;

E5 ve E6 ana ve yan yollarının kesişme noktasında konumlu Esenyurt bu ayrıçalıklı konumu ile İstanbul’ un her noktasına, tüm Boğaz köprülerinden İstanbul Anadolu yakasına erişim olanağı sunmaktadır...

 İstanbul Yeşilköy Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanına ulaşılabilir olma avantajı hava taşımacılığı aktörlerinin yıllardan beri ilgisini çekmektedir...

Ambarlı Limanına yakınlık ise; sanayide deniz kullanımının önemini artırmaktadır...

İstanbul’ da deniz erişim olanaklarının...