01 / 09 / 2024

esenyurt Venüs Residence

esenyurt Venüs Residence

Kuveyt merkezli Mresco Türkiye, Esenyurt'ta iki adet rezidans projesi inşa ediyor. Projelerden Dizayn Residence 2016'nın sonunda teslim ediliyor.

Konutta muayene dönemi başlıyor! Sektörde neler değişecek? 

Avrupa’daki konut muayene sisteminin ülkemizde de hayata geçirilmesi gerektiği şeklinde açıklamalarda bulunan TÜKONFED Emlak Komisyonu Üyesi Halil Güven söz konusu düzenlemenin tüketicileri koruma amacı taşımakla birlikte, vergi gelirlerini artırma hedefini güttüğünü söyledi.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mohammad Hadıd tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta metruk bina yıkımı!

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan metruk  binanın yıkılacağına ilişkin ilan yayınladı.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum'dan konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt konut mağdurları ile ilgili açıklama yaptı. Kurum, "Esenyurt'taki süreçlere ilişkin desteği vereceğiz" dedi.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

esenyurt Venüs Residence Haberi

esenyurt Venüs Residence


Kuveyt merkezli Mresco Türkiye, Esenyurt'ta iki adet rezidans projesi inşa ediyor. Projelerden Dizayn Residence 2016'nın sonunda teslim ediliyor.


Türkiye pazarına 2008 yılında giren Kuveyt merkezli Mresco Türkiye, Esenyurt'ta iki adet rezidans projesi geliştiriyor. Esenyurt'ta hedeflerini büyüten şirket, bu bölgede yeni projeler geliştirmenin yanı sıra var olan projelerde toplu alım yapmayı da planlıyor. Firmalarının Esenyurt'ta yapımı devam eden iki projesi olduğunu söyleyen Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal," İnşaatını sürdürmekte olduğumuz iki adet rezidans projemizde toplam 156 adet konut ve 10 adet ticari birimimiz bulunmakta" dedi. 

Yatırım değeri 26 müyon lira olan Dizayn Residence ve Venüs Residence projelerindeki daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olduğunu söyleyen Oya Zingal, dairelerin tamamının ebeveyn banyolu olduğunu belirtti. Zingal, Dizayn Residence'nin 2016 yılı sonunda, Venüs Residence'nin ise 2017...