27 / 04 / 2024

esenyurt yatırım

esenyurt yatırım

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün ''Esenyurt'ta yaşam'' konusunu ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

İmar sorunu çözülen Esenyurt, yabancı yatırımcıyı çekiyor!

İmar sorunu ortadan kalkan Esenyurt, yerli yatırımcılarla birlikte yabancı yatırımcıların da ilgi odağı oldu...

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ibragımov tarafından kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmud Şahan Taş tarafından kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

esenyurt yatırım Haberi

esenyurt yatırım

Sizlerinde bildiği gibi zaman zaman İstanbul’da; İstanbul’ un ve hatta Dünyanın ilgisini çeken bölgeleri mercek altına alıyor “ yatırım ve yaşam kararlarınıza “ ışık tutuyorum.


İstanbul’ da Bir çok şansın bir araya geldiği yere; ben ESENYURT diyorum. 19. yüzyılın başlarında Ekrem Ömer Paşa'ya ait çiftlik toprağında kurulan bu yerleşme, buranın hissedarlarından olan Eşkinozgillerden; Eşkinoz, 1967'de Esenyurt adını almıştır.


2008 yılında ilçe statüsü kazanan Esenyurt, doğusunda Avcılar, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Arnavutköy ve güneyinde Beylikdüzü ilçeleri ile komşudur. Esenyurt yerleşim yeri bütünü, Marmara bölgesinin Trakya alt bölgesinde, İstanbul Metropolitan alan sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu bölgenin doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere mahallesi, Bahçeşehir ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunmaktadır.


Bahçeşehir-Büyükçekmece- Beylikdüzü üçgeninin tam ortasında yer almasına rağmen yıllar önce,...