04 / 05 / 2024

esenyurt yol açma

esenyurt yol açma

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği; Esenyurt İlçesinin tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri ve gezici tespit ekiplerinin müdahale etmesi gereken bölgeler çözüme kavuşuyor.

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

81 ilde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerleyen İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı...

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

Adapazarı'nda 150 yeni yol açılacak!

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak.

Malatya Tecde Şentepe'de yeni yol açılıyor!

Sağlıklı şehirleşmenin, planlı büyümenin vazgeçilmez unsuru olan yolları, Malatya’ya kazandırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, fiziki açıdan hızla gelişen Tecde Şentepe’de yeni yol açma çalışması yapıyor.

Altındağ’da 352 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

İskenderun Belediyesi yeni yollar açma çalışmalarını başlattı!

İskenderun Belediyesi, yeni yollar açma çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda Modern Evler Mahallesi'nde özellikle eğitim kurumlarının yoğun olduğu yerlerde yol açma çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol açma ve yapım çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde yeni yol açma ve yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

esenyurt yol açma Haberi

esenyurt yol açma

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Belediye ekipleri 9 adet tam donanımlı kış ile müdahale aracı 27 JCB iş makinası ve 1 adet greyder ile 27 teknik, 52 işçi olmak üzere toplamda 79 çalışan ile 7/24 saat esasına göre durmaksızın çalışmaları sürdürüyor. Sorun ve şikâyetlere zamanında müdahale…


Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre; şikâyet toplama merkezine gelen şikâyetleri ve tespit ekiplerinin uygun gördüğü yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, iyileştirme ve müdahaleye ara vermeden çözüme kavuşturmaktadır.


İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa yaya ulaşımını kolayca sağlayacak çalışmalar Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma...