29 / 04 / 2024

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.



Merkezefendi Belediyesi'nin ilçe genelinde yol çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede bir çalışmada şu sıralarda Karahasanlı Mahallesi'nde var. Karahasanlı Mahallesi'nde sıfırdan yeni yollar açan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  90 adet sokakta 26 kilometrelik bir yol açma çalışması yapılacak. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Yol açmada 243 bin metreküp kazı çalışması varken aynı zamanda 460 bin metreküpte dolgu yapılıyor.    


BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, "YENİ YOLLAR YENİ STANDARTLAR HAYIRLI OLSUN"

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesine yeni yollar yeni standartlar getirdiklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "İlçemizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Her alanda ve yerde bir çalışmamız var. Mahallelerimizde de ayrı ayrı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Asfalt çalışmasından kaldırım ve taş döşemesine kadar birçok yaptığımız işler var. Onlardan biri de şimdilerde Karahasanlı Mahallemizde devam ediyor. Biliyorsunuz biz ilçemize bir standart getiriyoruz. Buna da 'Yeni yollar yeni standartlar' dedik. Karahasanlı bölgemizde 407 bin metrekarelik bir alanda yol açma çalışması yapıyoruz. Burada 90 adet sokakta 26 kilometre uzunluğunda bir çalışmamız olacak. Ne yapıyorsak Merkezefendimiz için yapıyoruz. Merkezefendili hemşerilerimiz için yapıyoruz. Yapılaşmanın başlamadığı imar planlarının tamamlandığı bu bölgede Merkezefendi Belediyesi olarak tüm yolların kırmızı kotlarına getirilerek açılmasını sağlıyoruz. Daha sonra da alt yapı kuruluşlarıyla görüşülerek bu bölgenin alt yapı yatırımlarının tamamlatılmasıyla bölgemizin yapılaşmaya açılmasını hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 


 Denizli


Geri Dön