08 / 05 / 2024

Esenyurt\'ta 3 milyon metrekarelik rezalet

Esenyurt\'ta 3 milyon metrekarelik rezalet

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşesine "Esenyurt'ta 3 milyon metrekarelik rezalet" başlığını attı...

İstanbul'da 157 rezerv alan ilanı var: 3 milyon nüfus taşınabilir!

İstanbul’da 21 adet Esenler büyüklüğünde rezerv alan ilanı yapıldığı belirlendi. Rezerv alanların büyük kısmının Kanal İstanbul etrafında yoğunlaşırken, bölgeye yaklaşık 3 milyon nüfusun taşınması öngörülüyor. İşte detaylar...

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Mutlu tarafından kuruldu.

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Parlak tarafından kuruldu.

Kayapa Özcan Life'ta 3 milyon 150 bin TL'ye 2+1! Teslimler 5 ay sonra!

Kayapa Özcan Life projesinde toplam 50 konut yer alıyor. Fiyatların 3 milyon 150 bin TL'den başladığı projenin teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Hadımköy Loft projesinde 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İşte Hadımköy Loft ile ilgili detaylar...

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Anli tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Mrm Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi ESenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Güler tarafından kuruldu.

Mansooroğlu Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mansur Öztürk tarafından kuruldu.

Esenyurt\'ta 3 milyon metrekarelik rezalet Haberi

Esenyurt\'ta 3 milyon metrekarelik rezalet

BİR süre önce sordum ya, "Esenyurt'ta neler oluyor?" diye.


Kimseden ses seda çıkmadı. Esenyurt Belediyesinden ise "tık" bile yok. Madem öyle gelin böyle.


Esenyurt'ta "belediyenin yediği haltları" ben anlatayım size.


Daha önce de dediğim gibi Esenyurt'ta tüm inşaatlar durduruldu.


Durduruldu çünkü Esenyurt Belediyesi işin "cılkım çıkarmıştı".


Nasıl çıkarmıştı örneklerle anlatayım. Önümde uzun bir liste var. Esenyurt'taki "belediye onaylı imar rezaleti"nin listesi. Hepsini saymaya yerim yetmez.


O yüzden en tepedekileri yazayım. Birinci sırada Symbol var. Plandaki imar hakkı 36.440 metrekare. Ama belediye 203.941 metrekare inşaat ruhsatı vermiş. 13.99 emsal. İkinci sırada Newista Rezidans. Plandaki imar hakkı 34.215 metrekare. Belediyenin verdiği ruhsat 141.155 metrekare. 12.38 emsal.


Lavinya City. Plandaki imar hakkı 10.000 metrekare. Belediyenin verdiği ruhsat 49.359 metrekare. Emsal 11.41. Blue Residence. 


Plandaki imar hakkı 12.070 metrekare. Belediyenin verdiği ruhsat...