28 / 04 / 2024

Esenyurtta bulunan oteller

Esenyurtta bulunan oteller

2013 Kasım ayında renovasyon sürecine giren Swissôtel The Bosphorus 'ta 206 oda ve süitlerin tamamı değiştirildi.

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

Tarihi yarımada otelleri birleşti!

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan oteller tek çatı altında birleşip Old City Otelciler Platformu'nu kurdu. Old City Otelciler Platformu ile tarihi yarımadadaki oteller parçalı yapıdan kurtulacak.

Bodrum Pina Yarımadası'ndaki otellere ilişkin 10 soru mecliste!

Bodrum Pina Yarımadası'nda bulunan oteller meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Zeytinköy'deki hastanenin kaçak alanları yasallaşacak mı?

Zeytinköy bölgesinde inşaatı biten özel hastane alanının kaçak bölümleri emsal artışı ile yasalaştırılmak istenirken örnek teşkil edeceğinden kaçağı bulunan oteller adeta pusuya yattı.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Beyaz yakalıların tercihi küçük oteller!

TÜRKİYE’nin 34 farklı destinasyonunda yaklaşık 300’e yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin Başkanı Ömer Faruk Boyacı, çalışan kesimde beyaz yakalıların küçük otelleri tercih ettiğini söyledi.

1965 yılında Karaköy Yeraltı Geçidi'nde bulunan dükkanlar kiraya verilecekmiş!

1965 yılında inşası tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi'nde bulunan 23 dükkan kiraya verilecekmiş. Kiralama işi 3 günde yapılacakmış ve dükkanların kira bedeli, 2 bin ile 4 bin lira arasında olacakmış.

En genç oteller Antalya'da!

En genç oteller Antalya'da. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise istanbul'da bulunuyor.

Turistlerin tercihi küçük oteller!

Küçük Oteller Derneği Araştırma Eğitim ve Proje Sorumlusu Tekiner Kaya, Kapadokya'ya gelen her 100 turistten 53'ünün küçük otelleri tercih ettiğini bildirdi. Kaya bu durumun bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

En yaşlı oteller İstanbul'da yer alıyor!

"Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise İstanbul'da yer alıyor.

Esenyurtta bulunan oteller Haberi

Esenyurtta bulunan oteller

İstanbul’da Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde olan Swissôtel The Bosphorus’ta ilk kısım tamamlandı. Burj el Arab Oteli’nin ünlü mimarı Khuan Chew’in sürdürdüğü yenileme çalışmalarına 100 milyon euroluk bütçe ayrıldı. Otelin Batı Kanadı’nda başlatılan renovasyon süreci ile 206 oda ve süitlerin tamamı değişti. Süreç, bu yıl lobi alanı ve doğu kanadı ile devam ediyor. Doğu kanadında yer alan 300 odanın yanı sıra yine aynı kanatta yer alan kongre merkezinin renovasyonunun ise Şubat 2016 tarihinde tamamlanması hedefleniyor.


100 milyon euro ile yeni bir otelin yapılabileceğini vurgulayan Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, “Bu bizim için çok daha kolay olurdu. Ancak böyle bir konumda yeniden inşaat izni almak çok...