04 / 05 / 2024

esenyurtta yollar açık

esenyurtta yollar açık

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği; Esenyurt İlçesinin tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri ve gezici tespit ekiplerinin müdahale etmesi gereken bölgeler çözüme kavuşuyor.

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Şehitkamil Ülkerli'deki tüm arazi yolları açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin işini kolaylaştırmak hedefiyle başlattığı arazi yolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm arazi yolları açılan Ülkerli Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

Alanya'da yeni yollar açılıyor!

Alanya Belediyesi, Merkez Mahallelerden Sugözü, Tepe, Hacımehmetli, Küçükhasbahçe, Cikcilli ve Bektaş Mahallelerinde bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak yeni yollar açıyor.

Şehitkamil yeni sanayi alanlarının yolları açılıyor!

Şehitkamil yeni sanayi alanlarının yolları açılıyor, yol çalışmalarını inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yol açma çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp yeni iş alanlarına imkan sağlayacaklarını söyledi.

Şehirkamil'de yeni yollar açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET Sanayi Sitesi Oduncular Sitesinde eksik görülen yerlerde, yol açma çalışması başlattı. Yol açma çalışmalarını inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yatırımcıların önünü açabilmek adına, yeni yollar açıyoruz” dedi.

1978 yılında Adalar'ın çevresi halka açık plaj olacakmış!

1978 yılında Marmara Denizi'ndeki Kınalı, Burgaz, Heybeli adalarının tüm çevresi ve Büyükada'nın 1 kilometrelik bölümü halka açık plaj yapılacakmış. Kınalı, Burgaz ve Heybeli adalarında da çevre yolları yapılacakmış.

Gaziantep'in 20 noktasına yeni çevre yolları açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni yollar açmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in göreve gelmesinden sonra ulaşımda yenilikler yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin 20 değişik bölgesinde yeni çevre yolları açtı.

esenyurtta yollar açık Haberi

esenyurtta yollar açık

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Belediye ekipleri 9 adet tam donanımlı kış ile müdahale aracı 27 JCB iş makinası ve 1 adet greyder ile 27 teknik, 52 işçi olmak üzere toplamda 79 çalışan ile 7/24 saat esasına göre durmaksızın çalışmaları sürdürüyor. Sorun ve şikâyetlere zamanında müdahale…


Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre; şikâyet toplama merkezine gelen şikâyetleri ve tespit ekiplerinin uygun gördüğü yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, iyileştirme ve müdahaleye ara vermeden çözüme kavuşturmaktadır.


İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa yaya ulaşımını kolayca sağlayacak çalışmalar Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma...