06 / 07 / 2024

esenyut Korozo İlkokulu çalışmaları

esenyut Korozo İlkokulu çalışmaları

Esenyurt’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni okullar yapılacağının müjdesini verdi.

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde hayata geçirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “11 İlçeye 11 Okul Projesi” kapsamında inşa edilen Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı.

İsmet İnönü İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen İsmet İnönü İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Bursa'ya iki yeni okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu açıldı.

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu yeniden inşa edilecek!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun onarımı için ihale düzenleyecek.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Ümraniye'ye iki yeni ilkokul geliyor!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki ilkokul birden kazandırıyor. Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Mustafa Öner İlkokulu tanıtıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin hayırsever katkısıyla Cırgalan Mahallesi'nde yaptırdığı Mustafa Öner İlkokulu'nun kamuoyuna tanıtımı için bir tören düzenlendi.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

esenyut Korozo İlkokulu çalışmaları Haberi

esenyut Korozo İlkokulu çalışmaları

Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediyesi, ilçeye bir okul daha kazandırdı. Osmangazi Mahallesi’ne hayırsever bir firma tarafından masrafları üstlenilen 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal’ın yanı sıra çok sayıda ilçe protokolü ve vatandaş katıldı.

Bir okulun daha temelinin atıldığını ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni okullar yapılacağının müjdesini vererek, “Özellikle okul yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Bu mahallede okula ihtiyaç vardı. Sağlık alanları küçük yerler olabiliyor. 400 metre 500 metre yerler sağlık alanları olabiliyor ama 5 dönem olunca olay daha farklı tabii. Niye hastanemizin yanında bu okula yer ayarladık. Yani buradaki 5 dönem karşılığında biz 18 bin metrekareyi satın...