06 / 05 / 2024

Eser Emir Prekast İnşaat kimin 

Eser Emir Prekast İnşaat kimin 

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Davut Korkmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Eser ve Sedat Eser tarafından kuruldu.

Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanlarına belge zorunluluğu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 26 mesleğe daha belge zorunluluğu getirilildiğini duyurdu. Bahsi geçen meslekler arasında Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanları, Liman Forklift Operatörü, gibi meslek grupları yer alıyor...

Hasankeyf’teki son eser Er-Rızk Camisi taşınıyor!

Hasankeyf’te kültürel mirasın korunması için şu ana kadar 6 eser baraj gölü alanından kaldırıldı. Bölgede son olarak Er-Rızk Camisi taşınıyor.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Emir İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fıras Alnemr tarafından kuruldu...

Eser Yenenler yeni ev arıyor!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler Levent'te oturduğu villasında verdiği partilerle gündeme gelirdi. Eşi Berfu Yıldız bu lüks evde oturmak istemedi. Yenenler şimdi Göktürk ve Kemerburgaz'da villa arıyor.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Eser Emir Prekast İnşaat kimin  Haberi

Eser Emir Prekast İnşaat kimin 

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Davut Korkmaz tarafından kuruldu. 

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres; INKILAP...