16 / 05 / 2024

Eser Ersoy

Eser Ersoy

Seçim, kentsel dönüşüm ve dolardaki artış nedeniyle yıla önemli riskler ile giren İntema, tüm bu risklere rağmen yüzde 18 büyüme hedefi koydu.

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Antalya Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eser Kollu, Efe Tugay Hacıevliyagil, Buket Sinem Porteçene ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Saray Mahallesi'nde kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Murat Ersoy: Türkiye'de satılık otel yok!

Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Başkanı Murat Ersoy, Rusya ve diğer nedenlerden kaynaklı Türkiye’de 1300 otelin satıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Eser Holding iflas etti!

Ortadoğu, Afrika ve Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği büyük inşaat projelerimle adını duyuran ve Amerikalı Engeneering New Record dergisi tarafından dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması arasında gösterilen Eser Holding iflas etti.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

Halil Ersoy: Parası olan konuta yatırım yapsın!

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Eser Ersoy Haberi

Eser Ersoy

İntema, bu yıl yaşanan risklere rağmen yıl sonunda yüzde 15-18 aralığındaki büyüme hedefini koruyor. Yıl içinde perakende satışlardaki gücünü artırmaya hazırlanan firma, toplu işlerde ise büyük konut projelerinin yanında kentsel dönüşüm çalışmalarını da göz önünde bulundurarak orta ölçekli konut projelerinde fırsatları değerlendirecek. Gültekinler Grup tarafından Mersin'deki 3. mağazalarının açılışı neden ile düzenlenen etkinlikte konuşan İntema Genel Müdürü Eser Ersoy, Gültekinler Grup'u VitrA-Artema ailesine dahil etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. 


Geçen yıl olduğu gibi bu yıla da inşaat sektörünün önemli risklerle başladığım anlatan Eser Ersoy, yapı grubundaki ürünleri perakende satışlar ve konut projelerinin satışlarının yakından ilgilendirdiğini belirterek, "2014'te konut satışları seçim dönemine kadar yüzde 20'lere varan önemli bir küçülme gösterdi. Bu nedenle bizim sektörümüzle ilgili de kötü sinyaller vardı. Ancak seçim sonrası...