18 / 05 / 2024

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi açıldı

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi açıldı

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi 17 Mart 2015'te, 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Selçuk Eser Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Uslu tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Otyakmaz tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi açıldı Haberi

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi açıldı

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Selçuk Eser Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi iş konusu;Dekoratif malzemenin, bezemelerin ve süslerin montajı ile inşaatlardaki bys. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işler (radyatörleri kaplayan ızgaraların montajı ile akustik panel, karo veya diğer malzemeleri içeren akustik işler dahil) 


Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi adres: Beyoğlu, Tom Tom Mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi...