29 / 04 / 2024

Esider Esenyurt fuarı ne zaman

Esider Esenyurt fuarı ne zaman

Esenyurt Belediyesi ve ESİDER tarafından düzenlenen Esenyurt Expo 2015 Sanayi Etkinliği'nin tarihleri belli oldu. Peki Esenyurt Expo 2015 ne zaman ve nerede düzenlenecek? İşte cevaplar...

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı!

Konum bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi. Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık mesafede olan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Babacan Premium Dubai Cityscape Global fuarında tanıtılacak!

Babacan Yapı, Esenyurt ilçesinde 1400 konutluk dev bir projeye için ön talep toplamaya başladı. Babacan Premium Projesi ilk olarak Dubai'de Cityscape Global fuarında tanıtılacak.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

Wish İstanbul Esenyurt!

Wish İstanbul Esenyurt projesi Şafak İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika uzaklıkta inşa edilen projede başlangıç fiyatı 150 bin TL olarak belirlendi...

Esider Esenyurt fuarı ne zaman Haberi

Esider Esenyurt fuarı ne zaman

Esenyurt Belediyesi ile Esenyurt Sanayici Ve İşadamları Derneği (ESİDER) işbirliğiyle düzenlenen Esenyurt Expo 2015 Sanayi Etkinliği, 26-27-28 Mart 2015 tarihlerinde Esenyurt Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 


Necmi Kadıoğlu'nun fuar mektubu!


Esenyurt sanayicisini buluşturacak olan Esenyurt Expo 2015'le ilgili olarak bir mektup kaleme alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun fuarla ilgili mesajı şöyle;


"Değerli sanayicilerimiz ve değerli Esenyurt halkı;


Esenyurt Belediyesi olarak, hızla gelişen ilçemizin tüm ihtiyaçlarına ivedilikle yanıt verme ve halkımıza hizmet götürme uğraşı verirken; ilçemizin büyüme ve kalkınma yürüyüşünde hayati önem taşıyan sanayi konusunda ilerici adımlar atmayı da görev biliyoruz. 


Türkiye'nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Esenyurtu’muzun nüfusu son verilere göre yüzde 12.90 oranında rekor bir artışla 624 bin 733 kişiye ulaşmıştır. Şu anda İstanbul'un nüfus bakımından 5’nci büyük ilçesi konumundayız.  Gerek gösterdiği gelişim...