05 / 05 / 2024

esin yapı 2014 inşaat sektörü

esin yapı 2014 inşaat sektörü

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, bu dönemde sabit kur uygulamasının doğru bir adım olacağını belirtiyor. 2014 yılı, her sektörde olduğu gibi inşaat sektörü içinde yeni soru işaretleri ile başladı...

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Sur Yapı, Türkiye’nin süper markası oldu!

AC Nielsen’in bağımsız Pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

İstanbloom'da dolar artışını dengeleyecek ödeme planları!

Esin Yapı'nın, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Istanbloom projesinde son dairelerin satışı sürüyor. Kalan daireler için indirim fırsatının başlatıldığı projede, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunuluyor.

Yeşil Yapı 2014 yılı finansal durum tablosunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstri A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada 2014 yılı finansal durum tablosunu, bağımsız denetim raporunu, gelir tablosunu yayınladı.

Sur Yapı 2014 Superbrands seçildi!

Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri'nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alan Sur Yapı, tüketicilerin süper markası oldu.

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Esin Yapı, İstanbloom projesi ile emlak sektörünün hareketlenmesini bekliyor!

Ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak 2014 yılını, önceki yıllara oranla beklenenin altında bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektörünün, 2015 yılında da hız kazanmasını bekliyor.

Fikret Orman gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi.

Fikret Orman: Stat yapmak bizi konuttan çok zorladı!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi...

İstanbloom şubatta bitiyor, yeni proje yolda!

Beşiktaş Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, “Zincirlikuyu'daki İstanbloom binasını şubatta bitiriyoruz. Yaklaşık 450 milyon dolarlık yeni bir konut projesine başlayacağız” dedi.

esin yapı 2014 inşaat sektörü Haberi

esin yapı 2014 inşaat sektörü

2013'ün son döneminde hızlanan dolar artışı inşaat sektörü üzerinde de etkisini göstermeye başladı. Bu dalgalanmanın hem tamamlanan hem de yeni başlayacak olan projelere yansıyacağını belirten Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, bu dönemde sabit kur uygulamasının doğru bir adım olacağını belirtiyor.


2014 yılı, her sektörde olduğu gibi inşaat sektörü içinde yeni soru işaretleri ile başladı. Geçtiğimiz yıl yaşana dövizin beklenmedik yükselişi konut projeleri içinde yeni bir dönem başlamasına neden oldu. İnşaat sektöründe prestijli işlere imza atan Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin özellikle lüks konut projelerinde sabit kur uygulaması bu sürecin daha rahat atlatılabileceğini belirtiyor. Esin konuyla ilgili "Son yıllarda Türkiye'de inşaat sektörü ciddi bir ivme kazandı. Çok kaliteli, farklı projeler tüketici ile buluşuyor. 2013'ün son aylarında yaşanan...