10 / 05 / 2024

esin yapı Metin Esin

esin yapı Metin Esin

Esin Yapı kurucularından olan Metin Esin kimdir? Metin Esin'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Esin Yapı bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Metin Esin ve Esin Yapı...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Bulat: Bursa'ya hala yatırım yapılabilir!

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

KMK Yapı Mimarlık ve Otomotiv Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

KMK Yapı Mimarlık ve Otomotiv Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Metin Kumek tarafından 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Ferah Mahallesi'nde kuruldu.

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Kızılkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Öğcü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Kayatan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayatan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Kayatan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul, Esenyurt, Eşkinoz Mahallesi, 893 Sokak'ta kuruldu.

Kares Konut Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kares Konut Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Murat Karadayı, Ahmet metin Karadayı, Dursun Ali Karadayı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'taki İmam Hatip Lisesi'nin arsa tahsisi yapıldı!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Musabeyli ilçesi İmam Hatip Lisesi yapımı için İl Genel Meclisi aldığı 6 Temmuz 2015 Tarih ve 51 Sayılı kararla Musabeyli ilçe merkezindeki toplam 17 bin 264,45 metrekarelik arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne t

esin yapı Metin Esin Haberi

esin yapı Metin Esin

Metin Esin kimdir?

Metin Esin; Esin Yapı kurucularındandır. Esin Yapı’yı yaklaşık 20 yıl önce Mehmet Emin Armutçuoğlu ve Fikret Orman ile birlikte kurman Metin Esin, Esin Yapı’da Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Esin, sektördeki istihdam ile ilgili olarak; “Sektördeki daralmanın en önemli nedenlerinden biri özellikle kent merkezinden uzak projelerde talepten daha fazla arzın olması. Bunun sonucu olarak da bir istihdamda daralma yaşanabiliyor. Ancak, kentsel dönüşümün hayli sıcak olduğu merkezlerdeki gelişmelere ve deprem karşısında riskli olan merkezlerde konut sahiplerinin diğer birçok masrafından kısıp güvenli konutlarda yaşamak arzuları da yok değil. Bu bir gerçektir. Ve bu anlamda kentsel dönüşüm projeleri bu ivmeyle devam eder ise inşaat sektöründe istihdamda sorun yaşanabileceği kanısında değilim.” dedi.


Metin Esin, İstanbul’un ilk LEED sertifikalı gökdelenlerinin başında gelen İstanbloom projesi gibi bir...