03 / 05 / 2024

Esin Yapı ofis projeleri

Esin Yapı ofis projeleri

Gün geçtikçe azalan yeşil alan ve yoğunlaşan kent yaşamından uzaklaşmak isteyen işyeri sahipleri artık ofislerin çevreye uyum sağlamasına, nefes almasına ve minimum enerji tüketimi yapmasına özen gösteriyor...

Premium Ofis Beylerbeyi satışta! Ofislerin metrekaresi 12 bin 500 TL!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, ofis projesi Premium Ofis Beylerbeyi’ni yatırımcıların beğenisine sundu.

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Loft Up Tatar Yapı ofis fiyatları!

Ofis fiyatlarının konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösterdiği proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Loft Up Tatar Yapı ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

İstanbloom'da dolar artışını dengeleyecek ödeme planları!

Esin Yapı'nın, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Istanbloom projesinde son dairelerin satışı sürüyor. Kalan daireler için indirim fırsatının başlatıldığı projede, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunuluyor.

Esin Yapı, İstanbloom projesi ile emlak sektörünün hareketlenmesini bekliyor!

Ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak 2014 yılını, önceki yıllara oranla beklenenin altında bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektörünün, 2015 yılında da hız kazanmasını bekliyor.

Fikret Orman gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi.

Fikret Orman: Stat yapmak bizi konuttan çok zorladı!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi...

İstanbloom şubatta bitiyor, yeni proje yolda!

Beşiktaş Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, “Zincirlikuyu'daki İstanbloom binasını şubatta bitiriyoruz. Yaklaşık 450 milyon dolarlık yeni bir konut projesine başlayacağız” dedi.

Fikret Orman: Emlak sektörünün ivme kazanacağı bir yıl olacak!

Geçtiğimiz yılı beklenenden düşük bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektöründe bu sene, yılın ikinci yarısına hakim olacak bir genişleme bekleniyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Esin Yapı İstanbloom basın toplantısı bugün!

Esin Yapı'nın İstanbul'un en gözde lokasyonlarından biri olan Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği İstanbloom projesi basın toplantısı bugün 10:30 ile 12:00 arasında gerçekleşecek.

Fer Yapı'nın ilk ofis projesi Parima Merter'de yükseliyor!

Parima projesi Merter'de E5 üzerinde inşa ediliyor. Fer Yapı tarafından yükselen projede 223 bağımsız ünite bulunuyor. Fer Yapı Parima projesinde ofis fiyatları 162 dolardan başlıyor.

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.

Esin Yapı ofis projeleri Haberi

Esin Yapı ofis projeleri

Gün geçtikçe azalan yeşil alan ve yoğunlaşan kent yaşamından uzaklaşmak isteyen işyeri sahipleri artık ofislerin çevreye uyum sağlamasına, nefes almasına ve minimum enerji tüketimi yapmasına özen gösteriyor. Bu ihtiyaçlardan yola çıkarak projelendirilen Esin Yapı'nın İstanbloom projesinde yer alan çevreci ofisler iş dünyasının beğenisine sunuluyor. 



İstanbloom, teknolojik çözümlerin yanı sıra LEED sertifikası koşullarına uygun, ısı ve ses yalıtımı, enerji tasarrufu sağlayan, doğaya saygılı ve nefes alabilen ofisler sunuyor. Son dönemde yatırımcıların özellikle taşınmaz mülklerini akıllı binalardan yana kullanması, çalışanların verimliliğini artırdığı gibi sürdürülebilir çevre ve kaynaklara verdikleri önemi de gün geçtikçe artıyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin; "İşyeri sahiplerinin yanı sıra çalışanların da günün büyük bölümünü geçirdikleri ofislerinin nefes almasını ve doğaya zarar vermeyen teknoloji ile tasarlanmış olmasını istiyor....